Povezane vesti
Uplašio sam se kad su me pozvali: Aca Sofronijević o angažmanu na RTS-u i prekidu saradnje (foto)
Večernje novosti 28.11.2025
HARMONIKAŠ i muzički producent Aleksandar Aca Sofronijević ispričao je kako je došlo do prekida saradnje sa Radio-televizijom Srbije. Foto: Bojan Stevanović Emisija "Majstori za dušu" emitovala se na RTS-u, a nakon prekida saradnje pojavile su se glasine… »
"Vrhunac moje karijere" Sofronijević o angažmanu na RTS-u i prekidu saradnje: Uplašio sam se kad su me pozvali
Kurir 28.11.2025
Harmonikaš i muzički producent Aleksandar Sofronijević ispričao je kako je došlo do prekida saradnje sa Radio-televizijom Srbije. Emisija "Majstori za dušu" emitovala se na RTS-u, a nakon prekida saradnje pojavile su se glasine da Sofronijević, virtuoz… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za ponedeljak, 26. januar: Oblačno sa jakim vetrom, mestimično sa kišom
Beta pre 1 satjoš 31 povezana
Šok u Melburnu: Novak direktno u četvrtfinalu, Menšik se povukao sa Australijan opena
Euronews pre 4 satijoš 25 povezanih
U sukobu navijača Crvene zvezde i Hajduka teže povređene tri osobe, policija privela 93 osobe
Serbian News Media pre 57 minutajoš 32 povezane
Pala fasada sa renovirane prokupačke Gimnazije, Grad traži hitnu sanaciju o trošku izvođača
Južne vesti pre 2 satajoš 11 povezanih
Dautović: Govorimo o deset pucanja u čoveka koji nije pružao otpor, koji je samo pokušavao da zaštiti žensku osobu
N1 Info pre 1 satjoš 20 povezanih