Povezane vesti
Uplašio sam se kad su me pozvali: Aca Sofronijević o angažmanu na RTS-u i prekidu saradnje (foto)
Večernje novosti pre 4 sati
HARMONIKAŠ i muzički producent Aleksandar Aca Sofronijević ispričao je kako je došlo do prekida saradnje sa Radio-televizijom Srbije. Foto: Bojan Stevanović Emisija "Majstori za dušu" emitovala se na RTS-u, a nakon prekida saradnje pojavile su se glasine… »
"Vrhunac moje karijere" Sofronijević o angažmanu na RTS-u i prekidu saradnje: Uplašio sam se kad su me pozvali
Kurir pre 6 sati
Harmonikaš i muzički producent Aleksandar Sofronijević ispričao je kako je došlo do prekida saradnje sa Radio-televizijom Srbije. Emisija "Majstori za dušu" emitovala se na RTS-u, a nakon prekida saradnje pojavile su se glasine da Sofronijević, virtuoz… »
Vesti dana »
Krivična prijava zbog „Ćacilenda“: Kreni-Promeni tužio Darka Glišića i Miloša Pavlovića
Serbian News Media pre 1 satjoš 22 povezane
TOK o otkriću Radara vezano za prepiske u kojima se navodno pominje Vučić: Niko iz MUP-a nas nije obavestio o novim „Skaj“ paketima
Nova pre 6 satijoš 13 povezanih
Traži se hitna istraga: Nada Spalević (NPS) poziva na utvrđivanje odgovornosti za urušavanje saobraćajnice u Kragujevcu
Serbian News Media pre 1 satjoš 35 povezanih