Povezane vesti

Milioneru rodila dvoje dece, sada hoće da ugradi silikone Pevačica otkrila šta želi da promeni na sebi: "Telo mi se promenilo…

Milioneru rodila dvoje dece, sada hoće da ugradi silikone Pevačica otkrila šta želi da promeni na sebi: "Telo mi se promenilo…

Blic pre 28 dana
Plaši se igli i medicinskih procedura, što je za nju veliki izazov Otkrila je šta traži od dadilja koje joj čuvaju decu Pevačica Nadica Ademov uživa u braku sa milionerom sa kojim ima dvoje dece. Ona je rodila dvoje dece u kratkom razmaku, što je uticalo… »
Milioneru rodila dvoje dece, a sada donela šok odluku! Nadica Ademov prelomila i javno saopštila, ne može više da ćuti i krije!…

Milioneru rodila dvoje dece, a sada donela šok odluku! Nadica Ademov prelomila i javno saopštila, ne može više da ćuti i krije!…

Alo pre 28 dana
Pevačica priznala šta joj se desilo nakon porođaja. Pevačica Nadica Ademov uživa u braku sa milionerom Damirom, sa kojim ima dvoje dece. Rodila je decu u kratkom razmaku, što je uticalo na promene njenog tela. Nadica je sada govorila o estetskim… »
Nadica Ademov priznala da razmišlja o silikonima: Otkrila šta bi menjala na sebi, "Telo mi se promenilo..."

Nadica Ademov priznala da razmišlja o silikonima: Otkrila šta bi menjala na sebi, "Telo mi se promenilo..."

Telegraf pre 28 dana
Pevačica Nadica Ademov uživa u braku sa biznismenom, sa kojim je dobila dvoje dece. Ona nije nakon porođaja pravila veliku pauzu veće s ebrzo vratila poslu, a samim tim što je između dva porođaja razmak bio kratak, to je uticalo da se njeno telo izmeni… »

Vesti dana »