Povezane vesti

"Bio sam iza brave, ali je rijaliti gori" Popularni pevač i deo porodice Đogani otkrio tajne familije: Sve radim sam, sloboda…

"Bio sam iza brave, ali je rijaliti gori" Popularni pevač i deo porodice Đogani otkrio tajne familije: Sve radim sam, sloboda…

Kurir pre 12 sati
Andrija Đogani, poznatiji kao Baki B3 promenio je život nakon izlaska iz rijalitija. Poznato je i da su braća Đogani njemu stričevi, pa se osvrnuo na odnos sa njima i njihovim porodicama. Baki ističe da je uspeo da prebrodi sve teške trenutke, te da mu… »
(Video) "Bio sam iza brave, ali je rijaliti gori" Baki B3 progovorio o odnosima u porodici Đogani, pa se dotakao Anabele: "Ne…

(Video) "Bio sam iza brave, ali je rijaliti gori" Baki B3 progovorio o odnosima u porodici Đogani, pa se dotakao Anabele: "Ne…

Blic pre 14 sati
Baki B3 je promenio fokus na porodicu nakon izlaska iz rijalitija. Denser kaže da mnogi članovi porodice žive svoj život Andrija Đogani, domaćoj javnosti poznatiji kao Baki B3 promenio je život nako izlaska iz rijalitija. Poznato je i da su braća Đogani… »
"Bio sam u zatvoru, ali ovo je mnogo gore": Šokantna ispovest Bakija B3, znalo se kako sme da se ponaša

"Bio sam u zatvoru, ali ovo je mnogo gore": Šokantna ispovest Bakija B3, znalo se kako sme da se ponaša

Mondo pre 13 sati
Baki je nakon izlaska iz rijalitija rešio da se posveti nastupima i porodici, s obzirom da su braća Đogani njegovi stričevi, osvrnuo se i na odnos sa njima. "Kad sam izašao iz rijalitija trebalo mi je vremena da se adaptiram na slobodu koja nema cenu, na… »

Vesti dana »