Povezane vesti
Mina Kostić ima tešku bolest: Imala sam 40 kilograma, mislila sam da ću umreti, pijem terapiju svaki dan
Svet & Skandal 28.11.2025
Mina Kostić ekskluzivno za SCANDAL! otkrila je da pati od neizlečive bolesti ulcerativni kolitis. Pevačica je u emotivnoj ispovesti otkrila da zbog bolesti koja ju je zadesila nije mogla da doji svoju ćerku. Printscreen Instagram – Mnogo mi je bilo… »
"Sve su mi uzeli, uspela sam samo stan od 39 kvadrata da obezbedim" Mina Kostić nikad iskrenija: Evo da li je vadila rebra
Kurir 28.11.2025
Mina Kostić povukla se iz javnosti otkako se saznalo da ima dečka u Americi. I dok smo svi mislili da je pevačica u velikoj ljubavi, pa je eksponiranje u medijima ne zanima, Kostićeva je otkrila da to nije razlog, već da je imala problema sa zdravljem… »
Vesti dana »
Hitna odluka Vlade u danu kad Marta Kos zamrzava 13 milijardi evra za Srbiju: Svi predlozi zakona ubuduće moraju da budu usklađeni sa EU
Nova pre 54 minutajoš 38 povezanih
Ormuski morez: Jesu li pomorske blokade uspevale kroz istoriju
Južne vesti pre 44 minutajoš 52 povezane
(BLOG) Nastavak Druge redovne sednice prolećnog zasedanja: Rasprava o 40 tačaka dnevnog reda
N1 Info pre 19 minutajoš 19 povezanih
Vremenska oscilacija: Kiša i sunčani intervali do kraja sedmice
Stav.life pre 29 minutajoš 24 povezane
Nezvanično: Na izborima za lekarske komore u Novom Sadu pobedili svi kandidati koje podržavaju studenti
Mašina pre 39 minutajoš 18 povezanih