Povezane vesti
Otac Kristine Spalević hitno hospitalizovan! Otkrila detalje o njegovom zdravstvenom stanju: Trenutno je na intezivnoj nezi...
Kurir pre 9 sati
Kristina Spalević trenutno prolazi kroz pravi životni pakao. Spalevićka je otkrila da se njen otac suočio sa ozbiljnim zdravstvenim problemom, te je progovorila o nemilom događaju. - Otac mi je imao srčani udar juče oko deset sati, na intenzivnoj je nego… »
Otac Kristine Spalević imao srčani udar: Hitno prebačen u bolnicu, nalazi se na intenzivnoj nezi
Mondo pre 10 sati
Kristina Spalević, rijaliti učesnica i emotivna partnerka Kristijana Golubovića, otkrila je sa čim se suočava njena porodica. Spalevićka je otkrila da se njen otac suočio sa ozbiljnim zdravstvenim problemom, te je progovorila o nemilom događaju. "Otac mi… »
"Imao je srčani udar" Drama u domu Kristine i Kristijana Golubovića, mole se za njega!
Alo pre 10 sati
Otkrila detalje o njegovom zdravstvenom stanju. U novom izdanju emisije "Pitam za druga", gosti su bili Kristina Spalević i Kristijan Golubović. Na samom početku emisije Kristina je otkrila da se njen otac suočio sa zdravstvenim problemom, ali je… »
Hospitalizovan otac Kristine Spalević: Imao srčani udar, ona otkrila gde se nalazi: „To se desilo juče“
Telegraf pre 10 sati
Kristina Spalević, rijaliti učesnica i emotivna partnerka Kristijana Golubovića, otkrila je da trenutno prolazi kroz vrlo težak period. Gostujući u jednoj emisiji otkrila je da je njen otac doživeo infarkt te da je hospitalizovan. - Otac mi je imao… »
Vesti dana »
Kako Orban uz Putinovu pomoć pravi planove za budućnost Mađarske: Evo šta se krije iza sastanka sa Putinom
Telegraf pre 38 minutajoš 13 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA: Eksplozije odjekivale Kijevom, poginula jedna osoba; Požar u naftnom postrojenju kod Krasnodara
RTV pre 2 satajoš 12 povezanih
Sunčevo zračenje prizemljilo hiljade "Erbasovih" aviona: "Ovo je vrlo neobično"
Blic pre 13 minutajoš 10 povezanih