Povezane vesti

Seka Sablić: I meni je jednom prilikom, naočigled policije, pretio Simo Spasić

N1 Info pre 13 sati
Glumica Jelisaveta Seka Sablić pridružila se optužbama za nasilje koje poslednjih dana iznose javne ličnosti, nakon što je poslanici Biljani Đorđević u četvrtak pretnje uputio Vladimir Balać, a ranije i Simo Spasić, piše Danas. Sablić navodi za Danas da… »
Seka Sablić je bila žrtva jezivih pretnji Sime Spasića: „Krenuo je za mnom i bezbroj puta je ponovio: ‘Ubiću ti dete’“…

Seka Sablić je bila žrtva jezivih pretnji Sime Spasića: „Krenuo je za mnom i bezbroj puta je ponovio: ‘Ubiću ti dete’“…

Nova pre 13 sati
Glumica Jelisaveta Seka Sablić pridružila se danas optužbama za nasilje koje poslednjih dana iznose javne ličnosti, nakon što su poslanici Biljani Đorđević juče upućene pretnje od strane Vladimira Balaća, a ranije i od Sime Spasića. Sablić navodi da je i… »

Novi magazin pre 13 sati
Glumica Jelisaveta Seka Sablić pridružila se optužbama za nasilje koje poslednjih dana iznose javne ličnosti, nakon što je poslanici Biljani Đorđević u četvrtak pretnje uputio Vladimir Balać, a ranije i Simo Spasić, piše Danas. Sablić navodi za Danas da… »

Vesti dana »