Povezane vesti
Seka Sablić: I meni je jednom prilikom, naočigled policije, pretio Simo Spasić
N1 Info 28.11.2025
Glumica Jelisaveta Seka Sablić pridružila se optužbama za nasilje koje poslednjih dana iznose javne ličnosti, nakon što je poslanici Biljani Đorđević u četvrtak pretnje uputio Vladimir Balać, a ranije i Simo Spasić, piše Danas. Sablić navodi za Danas da… »
Seka Sablić je bila žrtva jezivih pretnji Sime Spasića: „Krenuo je za mnom i bezbroj puta je ponovio: ‘Ubiću ti dete’“…
Nova 28.11.2025
Glumica Jelisaveta Seka Sablić pridružila se danas optužbama za nasilje koje poslednjih dana iznose javne ličnosti, nakon što su poslanici Biljani Đorđević juče upućene pretnje od strane Vladimira Balaća, a ranije i od Sime Spasića. Sablić navodi da je i… »
Seka Sablić: I meni je jednom prilikom, naočigled policije, pretio Simo Spasić
Novi magazin 28.11.2025
Glumica Jelisaveta Seka Sablić pridružila se optužbama za nasilje koje poslednjih dana iznose javne ličnosti, nakon što je poslanici Biljani Đorđević u četvrtak pretnje uputio Vladimir Balać, a ranije i Simo Spasić, piše Danas. Sablić navodi za Danas da… »
Vesti dana »
Ministarstvo odredilo da škole vode đake na EXPO, ali ne i ko će to da plati: Resor Dejana Vuka Stankovića bez odgovora na ovo pitanje
Nova ekonomija pre 3 satajoš 33 povezane
Đedović Handanović o NIS-u: Mi smo naš posao završili, sada je sve u rukama ruske i mađarske strane
RTS pre 3 satajoš 64 povezane
Svečana ceremonija otvaranja Mundijala: Fešta u Meksiku - sitno se broji do početka totalnog spektakla
Kurir pre 7 minutajoš 33 povezane
BLISKOISTOČNI SUKOB - Iran zatvorio Ormuski moreuz; Tramp otkazao večerašnje napade na Iran zbog pregovora
RTV pre 18 minutajoš 54 povezane