Povezane vesti

Posle razvoda se povukao, pa sve iznenadio: Stariji sin Duleta Savića u javnosti sa prelepom brinetom

Posle razvoda se povukao, pa sve iznenadio: Stariji sin Duleta Savića u javnosti sa prelepom brinetom

Story pre 2 sata
Porodica Savić Bog vanrednih uspeha Dušana Savića koji se odavno upisao u istoriju, oduvek je pod budnim okom javnosti, ipak, jedan njen član već godinama uspeva da sačuva svoju intimu. Brat Vujadina Savića, Uroš, godinama uspeva da se drži podalje i… »
"Shvatio sam da mi je u životu stalo samo do burazera i Zvezde" Uroš Savić se razveo, pa pojavio u javnosti sa brinetom, a…

"Shvatio sam da mi je u životu stalo samo do burazera i Zvezde" Uroš Savić se razveo, pa pojavio u javnosti sa brinetom, a…

Blic pre 5 sati
Uroš je primećen u društvu elegantno odevene žene. Vujadin Savić je bratu na društvenim mrežama posvetio emotivnu objavu. Brat bivšeg fudbalera Vujadina Savića, Uroš Savić, pojavio se sinoć u javnosti. On je bio u prvim redovima na koncertu hrvatskog… »
(Video) Brat Vujadina Savića na koncertu Tonija Cetinskog Uroš posle razvoda uživa sa lepom brinetom, a njegova bivša žena je…

(Video) Brat Vujadina Savića na koncertu Tonija Cetinskog Uroš posle razvoda uživa sa lepom brinetom, a njegova bivša žena je…

Blic pre 15 sati
Uroš je bio u društvu elegantno obučene žene i zajedno su ćaskali. Pre tri godine Uroš Savić je sporazumno okončao brak sa Tijanom. Brat bivšeg fudbalera Vujadina Savića, Uroš Savić, pojavio se večeras u javnosti. On je bio u prvim redovima na koncertu… »

Vesti dana »