Povezane vesti
Posle najvećeg skandala koji je Premijer liga videla, doneta odluka o fudbaleru koji je ošamario saigrača
Telegraf 29.11.2025
Trener Evertona Dejvid Mojes izjavio je danas da je Fudbalski savez Engleske odbio žalbu kluba na crveni karton Idrise Geja, koji je protiv Mančester junajteda udario šamar saigraču Majklu Kinu. Mojes je naveo da je FS Engleske bez obrazloženja odbio… »
Odbijena žalba - slučaj "šamar" dobio epilog VIDEO
B92 29.11.2025
Trener Evertona Dejvid Mojes izjavio je da je Fudbalski savez Engleske odbio žalbu kluba na crveni karton Idrise Geja, koji je protiv Mančester junajteda udario šamar saigraču Majklu Kinu. Mojes je naveo da je FS Engleske bez obrazloženja odbio žalbu… »
Žalba Evertona odbijena, famozni crveni karton ostaje, Gana Gej mora na pauzu
Sportske.net 29.11.2025
Menadžer Evertona Dejvid Mojes izjavio da je Fudbalski savez Engleske odbio žalbu njegovog kluba na sada već čuveni crveni karton Idrise Gana Geja, koji je protiv Mančester junajteda udario šamar saigraču Majklu Kinu. Mojes je naveo da je FA bez… »
Vesti dana »
Kod Lebana nakon tri i po sata uspostavljen saobraćaj, normalizovan posle tri sata i kod Doljevca
Danas pre 1 satjoš 3 povezane
Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije nakon pobede nad Holandijom: Bili smo daleko ispod naših mogućnosti
Danas pre 2 satajoš 1 povezana