Povezane vesti
Ana Nikolić presekla: Otkrila kada prestaje da pije alkohol: "To je tako u mojoj glavi"
Blic pre 2 sata
Izjavila je da će započeti post 28. novembra i prestati da konzumira alkohol. Pomenula je svoj život, porodicu i razvod, ističući ljubav prema svom detetu. Ana Nikolić nedavno je u podkastu kod Bokija 13 otvoreno govorila o borbi sa zavisnošću od… »
Ana Nikolić otkrila kada prestaje da konzumira alkohol: "Ja ću nastaviti da pijem dok mi se pije"
Mondo pre 1 sat
Pevačica Ana Nikolić, koja godinama otvoreno govori o svom odnosu prema alkoholu i borbi sa tim porokom, odlučila je da napravi veliki preokret i da prestane da pije. Nedavno je otkrila da će od 28. novembra započeti post, a samim tim i potpuno izbaciti… »
Postoje dani u godini kada Ana Nikolić ne konzumira alkohol: Razlog je neverovatan: Pomenula ćerku i bivšeg muža
Kurir pre 2 sata
Pevačica Ana Nikolić koja godinama otvoreno priča o poroku i borbi sa alkholom, u kojem uživa, prestala je da pije. Naime, ona je nedavno najavila da 28. novembra počinje sa postom i prestaje da pije. - Ja ću nastaviti da pijem dok mi se pije, 28… »
Ana Nikolić prestala da pije 28. novembra! Pomenula ćerku i bivšeg muža, evo što je prelomila
Telegraf pre 3 sata
Pevačica Ana Nikolić koja godinama otvoreno priča o poroku i borbi sa alkholom, u kojem uživa, prestala je da pije. Naime, ona je nedavno najavila da 28. novembra počinje sa postom i prestaje da pije. - Ja ću nastaviti da pijem dok mi se pije, 28… »
Vesti dana »
DS: Vlada Srbije pokazala da za njih zakon ne važi, već postoji samo za zastrašivanje građana
Beta pre 1 satjoš 28 povezanih
Vremenska prognoza za Srbiju: Oblačno, hladno sa susnežicom i snegom, prvi sneg u Beogradu
Naslovi.ai pre 1 satjoš 35 povezanih
Ognjenović: Prosečna decembarska penzija biće veća za oko 6.000 dinara od sadašnje
RTV pre 43 minutajoš 19 povezanih