Povezane vesti
Potresni oproštaj od nastradale iz sudara kod Rume: "Bila je moj oslonac, moja snaga i moje najveće srce"
Alo pre 26 dana
Ćerka jedne od nastradalih u saobraćajnoj nesreći kod Rume potresnom objavom na Fejsbuku oprostila se od majke. - Moja voljena mama je juče otišla u večnost. Preminula je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći. Teško je naći reči za ovaj bol i prazninu koju… »
"Moja voljena mama je otišla u večnost" Potresna poruka ćerke poginule Vukosave u stravičnoj nesreći kod Rume: "Bila je moj…
Blic pre 26 dana
Četvoro meštana iz Mladenova je izgubilo život u saobraćajnoj nesreći Nesreća se dogodila između Iriga i Rume zbog sudara kombija i radne mašine Branka Adamović, Milka Ćulibrk, Vukosava Kužić, iz sela Mladenovo, nastradale su pre dva dana u teškoj… »
Četvoro stradalih u nesreći na putu Irig–Ruma biće sahranjeni na mesnom groblju. Žitelji Mladenova opraštaju se od svojih…
Dnevnik pre 26 dana
Neutešni žitelji Mladenova, sela nadomak Bačke Palanke, nemi od bola, juče nisu mogli da se pomire sa činjenicom da su ostali bez četvoro sugrađana koji su stradali u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u četvrtak rano ujutru između Iriga i… »
Tuga! Poslednja nadnica: Žitelji Mladenova opraštaju se od svojih sugrađana koji su nastradali na putu Irig–Ruma
Alo pre 26 dana
Neutešni žitelji Mladenova, sela nadomak Bačke Palanke, nemi od bola, juče nisu mogli da se pomire sa činjenicom da su ostali bez četvoro sugrađana koji su stradali u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u četvrtak rano ujutru između Iriga i… »
Poslednja nadnica za Branku, Milku, Vuku i Mila: Dobre komšije i vredni radnici poginuli na putu Irig-Ruma
Telegraf pre 27 dana
"Divni i radni ljudi" Nezapamćena tragedija potresla je ceo Srem i Bačku, kada je u ranim jutarnjim satima u četvrtak na putu Irig - Ruma jedna obična vožnja na posao postala noćna mora za četiri porodice i selo Mladenovo u Bačkoj Palanci. Na putu ka… »
Ovo je mogući razlog stravične nesreće kod Rume: Stručnjak analizirao udes u kome je poginulo troje: "Najopasnije je kad se…
Kurir pre 27 dana
U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče rano ujutru između Iriga i Rume poginula su četiri žitelja Mladenova, sela u opštini Bačka Palanka, dok je troje zadobilo teške telesne povrede. Do udesa je došlo oko 6.20 časova kada je kombi za čijim… »
Vesti dana »
U nedelju uklanjanje bombe blizu TC Galerija, MUP poziva građane da napuste stanove i pomere vozila
N1 Info pre 59 minutajoš 17 povezanih
U Srbiji danas umereno do potpuno oblačno, temperatura do pet stepeni
Euronews pre 1 satjoš 13 povezanih
AMSS: Moguća poledica na putevima, dobra prohodnost puteva ka zimskim centrima
N1 Info pre 1 satjoš 10 povezanih