Povezane vesti
Sve što je bajato to mi prija - ustajala čorba i trule voćke su na meniju: Milutin iz Osečine svetski fenomen, čovek preko 30…
RINA 29.11.2025
Sve što je bajato to mi prija - ustajala čorba i trule voćke su na meniju: Milutin iz Osečine svetski fenomen, čovek preko 30 godina jede samo pokvarenu hranu i oseća se kao mladić (FOTO) Osečina – Dok neko svoj jelovnik ne može zamisliti bez mesa, drugi… »
Medicinski fenomen iz Osečine: Milutin već 30 godina jede samo trulu hranu i tvrdi da je zdrav kao dren!
Telegraf 29.11.2025
Dok neko svoj jelovnik ne može zamisliti bez mesa, drugi svoju ishranu baziraju na voću i povrću. Međutim, kad je izbor hrane u pitanju Milutin iz Osečine je svetski fenomen. Naime, ovaj čovek više od trideset godina nije probao svežu hranu, njegov… »
Sve što je bajato to mi prija - ustajala čorba i trule voćke su na meniju: Milutin iz Osečine svetski fenomen, čovek preko 30…
RINA 29.11.2025
Sve što je bajato to mi prija - ustajala čorba i trule voćke su na meniju: Milutin iz Osečine svetski fenomen, čovek preko 30 godina jede samo pokvarenu hranu i oseća se kao mladić (FOTO) Osečina – Dok neko svoj jelovnik ne može zamisliti bez mesa, drugi… »
Vesti dana »
Cene nafte i prirodnog gasa skočile za 24 odsto: Posle napada Irana na postrojenje u Kataru
Danas pre 33 minutajoš 117 povezanih
Hitna pomoć: Muškarac (30) teško povređen u saobraćajnoj nezgodi u Beogradu
Serbian News Media pre 2 satajoš 19 povezanih
Šef Centra za borbu protiv terorizma u SAD, koji je dao ostavku zbog rata u Iranu, pod istragom FBI
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 16 povezanih
Za sezonu na Jadranu potrebno oko 95.000 radnika, konobari i kuvari najtraženiji
Nova ekonomija pre 1 satjoš 13 povezanih