Povezane vesti
Sve što je bajato to mi prija - ustajala čorba i trule voćke su na meniju: Milutin iz Osečine svetski fenomen, čovek preko 30…
RINA 29.11.2025
Sve što je bajato to mi prija - ustajala čorba i trule voćke su na meniju: Milutin iz Osečine svetski fenomen, čovek preko 30 godina jede samo pokvarenu hranu i oseća se kao mladić (FOTO) Osečina – Dok neko svoj jelovnik ne može zamisliti bez mesa, drugi… »
Medicinski fenomen iz Osečine: Milutin već 30 godina jede samo trulu hranu i tvrdi da je zdrav kao dren!
Telegraf 29.11.2025
Dok neko svoj jelovnik ne može zamisliti bez mesa, drugi svoju ishranu baziraju na voću i povrću. Međutim, kad je izbor hrane u pitanju Milutin iz Osečine je svetski fenomen. Naime, ovaj čovek više od trideset godina nije probao svežu hranu, njegov… »
Sve što je bajato to mi prija - ustajala čorba i trule voćke su na meniju: Milutin iz Osečine svetski fenomen, čovek preko 30…
RINA 29.11.2025
Sve što je bajato to mi prija - ustajala čorba i trule voćke su na meniju: Milutin iz Osečine svetski fenomen, čovek preko 30 godina jede samo pokvarenu hranu i oseća se kao mladić (FOTO) Osečina – Dok neko svoj jelovnik ne može zamisliti bez mesa, drugi… »
Vesti dana »
Deset osoba poginulo u Kanadi, u pucnjavi u školi i kući, među njima i žena koja je izvršila napad
Beta pre 2 minutajoš 37 povezanih
Vremenska prognoza za sredu, 11. februar: Danas toplije, ali vetrovito
Beta pre 37 minutajoš 18 povezanih
Hitna pomoć: Noćas u Beogradu tri saobraćajne nezgode, šest osoba lakše povređeno
Beta pre 27 minutajoš 9 povezanih
Sofronijević: U prvih šest meseci primene zakona biće upisano između 300 i 500 hiljada objekata
Beta pre 2 minutajoš 9 povezanih