Povezane vesti

Matija Amidžić slavi rođendan daleko od Beograda, mama i tata su mu ispunili sve želje FOTO

Matija Amidžić slavi rođendan daleko od Beograda, mama i tata su mu ispunili sve želje FOTO

Hello pre 2 minuta
29. novembar po mnogo čemu poseban dan a za Danijelu Dimitrovsku i Ognjena Amidžića je najposebniji i najsrećniji jer je tada pre 12 godina na svet stigao njihov mezimac, Matija Amidžić. Ponosni roditelji su se maločas oglasili na društvenim mrežama i… »
Matija Amidžić je danas zvezda društvenih mreža: Ognjen i Danijela emotivni za 12. rođendan sina FOTO

Matija Amidžić je danas zvezda društvenih mreža: Ognjen i Danijela emotivni za 12. rođendan sina FOTO

Story pre 1 sat
Za Ognjena Amidžića i Danijelu Dimitrovsku danas je najvažniji datum. Naime, 29. novembar zauzima posebno mesto u njihovim srcima već punih dvanaest godina jer se upravo na današnji dan rodio njihov prvenac Matija. Slavljenička atmosfera i emocije… »
Ognjen Amidžić čeka dete sa drugom ženom, a sad se obratio sinu iz prvog braka: "Matija, ostalo ćeš sam!"

Ognjen Amidžić čeka dete sa drugom ženom, a sad se obratio sinu iz prvog braka: "Matija, ostalo ćeš sam!"

Blic pre 1 sat
Ognjen očekuje devojčicu sa suprugom Minom Naumović, što će biti njihovo drugo zajedničko dete. Mina je u osmom mesecu trudnoće i priprema se za dolazak novog člana porodice. Voditelj Ognjen Amidžić i manekenka Danijela Dimitrovska pre 12 godina dobili… »
Slavlje u domu Danijele Dimitrovske, čestitke stižu sa svih strana "Trudim se da ne budem patetična, pustite me danas"

Slavlje u domu Danijele Dimitrovske, čestitke stižu sa svih strana "Trudim se da ne budem patetična, pustite me danas"

Blic pre 3 sata
Danijela Dimitrovska govorila je o odnosu sa Ognjenom nakon razvoda Manekenka je jednom prilikom istakla koliko je ponosna na njihovog sina Manekenka Danijela Dimitrovska sa bivšim suprugom, voditeljem Ognjenom Amidžićem pre 12 godina dobila je sina… »

Vesti dana »