Povezane vesti

Bivši obaveštajac Armije BiH: Vučić nije bio deo "Sarajevo safarija"

Bivši obaveštajac Armije BiH: Vučić nije bio deo "Sarajevo safarija"

Radio 021 pre 6 sati
Aleksandar Vučić nije bio deo fenomena "Sarajevo safari" tokom rata u BiH, izjavio je bivši obaveštajac Armije BiH Edin Subašić. Subašić u intervjuu za "Danas" objašnjava da je za tzv. "Sarajevo safari" prvi put čuo 1993. godine kada je dobio na analizu… »
Bivši obaveštajac Armije BiH: Vučić nije bio deo Sarajevo safarija, treba da odgovara za druge stvari poput nadstrešnice

Bivši obaveštajac Armije BiH: Vučić nije bio deo Sarajevo safarija, treba da odgovara za druge stvari poput nadstrešnice

N1 Info pre 7 sati
Aleksandar Vučić nije bio deo fenomena Sarajevo safari tokom rata u BiH, izjavio je za Danas bivši obaveštajac Armije BiH Edin Subašić koji poručuje da bi aktuelni predsednik Srbije trebalo da odgovara za neke druge stvari, poput pada nadstrešnice na… »
INTERVJU Bivši obaveštajac Armije BiH Edin Subašić: Vučić nije bio deo Sarajevo safarija, treba da odgovara za druge stvari…

INTERVJU Bivši obaveštajac Armije BiH Edin Subašić: Vučić nije bio deo Sarajevo safarija, treba da odgovara za druge stvari…

Danas pre 8 sati
Priča za mene počinje krajem 1993. godine kada sam dobio na analizu dokument sa iskazom srpskog dobrovoljca SRS iz Srbije zarobljenog na linijama fronta oko Sarajeva. Tada sam radio kao analitičar u Vojnoj obavještajnoj službi Armije Republike BiH… »

Vesti dana »