Povezane vesti

"Čim pogledam sliku lakše mi je, ne vidim to što ti se desilo" Osvanuo potresan snimak poginule Ane uz reči koje kidaju dušu…

"Čim pogledam sliku lakše mi je, ne vidim to što ti se desilo" Osvanuo potresan snimak poginule Ane uz reči koje kidaju dušu…

Kurir pre 4 sati
Emilija Anđić, najbolja drugarica Ane Radović, koja je poginula u stravičnoj saobraćajnoj nesreći kod jezera Međuvršje, objavila je dirljiv snimak kojim se oprostila od stradale prijateljice. - Moja Ana, iza sebe si ostavila toliko dobrote i ljubavi ali… »
"Otišla si, ali tvoje prisustvo je tako glasno" Oglasila se drugarica Ane Radović (20), objavila video sa njihovim zajedničkim…

"Otišla si, ali tvoje prisustvo je tako glasno" Oglasila se drugarica Ane Radović (20), objavila video sa njihovim zajedničkim…

Blic pre 5 sati
Ana se tog dana kretala ka Beogradu radi plaćanja ispita na fakultetu Prijatelji i zajednica se opraštaju od Ane Radović na društvenim mrežama Ana Radović (20), stradala je u teškoj saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Čačak-Požega, 23. novembra… »
"Iza sebe si ostavila toliko dobrote i ljubavi": Oglasila se Anina najbolja drugarica, podelila potresan snimak

"Iza sebe si ostavila toliko dobrote i ljubavi": Oglasila se Anina najbolja drugarica, podelila potresan snimak

Mondo pre 6 sati
Emilija Anđić, najbolja drugarica Ane Radović, koja je poginula u saobraćajno nesreći kod jezera Međuvršje, oprostila se od nje dirljivim snimkom. "Moja Ana, iza sebe si ostavila toliko dobrote i ljubavi ali i prazninu koju niko neće popuniti. Svaki dan… »
Najbolja drugarica poginule Ane objavila potresan snimak: "Želim da svi vide koliko si velika osoba"

Najbolja drugarica poginule Ane objavila potresan snimak: "Želim da svi vide koliko si velika osoba"

Telegraf pre 6 sati
Emilija Anđić, najbolja drugarica Ane Radović, koja je poginula u saobraćajno nesreći kod jezera Međuvršje, oprostila se od nje dirljivim snimkom! - Moja Ana, iza sebe si ostavila toliko dobrote i ljubavi ali i prazninu koju niko neće popuniti. Svaki dan… »

Vesti dana »