Povezane vesti
"Čim pogledam sliku lakše mi je, ne vidim to što ti se desilo" Osvanuo potresan snimak poginule Ane uz reči koje kidaju dušu…
Kurir pre 4 sati
Emilija Anđić, najbolja drugarica Ane Radović, koja je poginula u stravičnoj saobraćajnoj nesreći kod jezera Međuvršje, objavila je dirljiv snimak kojim se oprostila od stradale prijateljice. - Moja Ana, iza sebe si ostavila toliko dobrote i ljubavi ali… »
"Otišla si, ali tvoje prisustvo je tako glasno" Oglasila se drugarica Ane Radović (20), objavila video sa njihovim zajedničkim…
Blic pre 5 sati
Ana se tog dana kretala ka Beogradu radi plaćanja ispita na fakultetu Prijatelji i zajednica se opraštaju od Ane Radović na društvenim mrežama Ana Radović (20), stradala je u teškoj saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Čačak-Požega, 23. novembra… »
"Iza sebe si ostavila toliko dobrote i ljubavi": Oglasila se Anina najbolja drugarica, podelila potresan snimak
Mondo pre 6 sati
Emilija Anđić, najbolja drugarica Ane Radović, koja je poginula u saobraćajno nesreći kod jezera Međuvršje, oprostila se od nje dirljivim snimkom. "Moja Ana, iza sebe si ostavila toliko dobrote i ljubavi ali i prazninu koju niko neće popuniti. Svaki dan… »
Najbolja drugarica poginule Ane objavila potresan snimak: "Želim da svi vide koliko si velika osoba"
Telegraf pre 6 sati
Emilija Anđić, najbolja drugarica Ane Radović, koja je poginula u saobraćajno nesreći kod jezera Međuvršje, oprostila se od nje dirljivim snimkom! - Moja Ana, iza sebe si ostavila toliko dobrote i ljubavi ali i prazninu koju niko neće popuniti. Svaki dan… »
Vesti dana »
"Krše nam ljudska prava, niko nije došao da nas sasluša" Barbara Bobak otkrila zbog čega je nastao problem na aerodromu na kojem je zaglavljena: Otkrila šta se dešava
Blic pre 2 satajoš 2 povezane
Sedište francuske televizije u Parizu nakratko evakuisano zbog pretnje bombom
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
(VIDEO) Incidenti isped Arene: Prekinut trening, navijači probili kordon i polupali staklo male dvorane
Danas pre 3 minutajoš 1 povezana