Povezane vesti
(Foto) Prve slike Anđele Đuričić nakon operacije nosa. Oglasila se iz Turske 6 dana nakon intervencije: "Suzila sam ga, ovo su…
Blic pre 4 sati
Anđeli Đuričić doktor suzio nos, nije želela da menja profil Otkrila kako je zadovoljna rezultatima operacije Anđela Đuričić, drugoplasirana učesnica rijalitija "Zadruga 8 Eita", operisala je nos. Naime, Anđela Đuričić odlučila se za estetsku… »
Anđela Đuričić išla na plastičnu operaciju: Rijaliti učesnica otkrila šta je operisala u Turskoj
Mondo pre 6 sati
Anđela Đuričić odlučila se za estetsku intervenciju u Turskoj, a na Instagram stranici klinike otkrila je detalje. "Bila sam na operaciji. Jako sam zadovoljna intervencijom. Ja sam radila operaciju nosa, nisam želela da mi doktor promeni profil, već… »
Anđela Đuričić progovorila o operaciji nosa! Rijaliti učesnica otkrila šta se dešavalo u Turskoj: Nisam želela da mi doktor…
Kurir pre 6 sati
Anđela Đuričić, drugoplasirana učesnica rijalitija " Elite 8", operisala je nos. Naime, Anđela Đuričić odlučila se za estetsku intervenciju u Turskoj, a na Instagram stranici klinikeotkrila je detalje. - Bila sam na operaciji. Jako sam zadovoljna… »
Anđela Đuričić otišla pod nož: Pokazala prve rezultate nakon estetskog zahvata! (foto)
Alo pre 6 sati
Bivša rijaliti učesnica donela drastičnu odluku! Bivša učesnica rijaliti programa Elita 8, Anđela Đuričić odlučila je da operiše noš u jednoj klinici u Turskoj. Kako je objasnila, Anđela nije želela da potpuno promeni svoj nos, već da ga malo… »
Anđela pokazala prve slike nakon operacije nosa: Oglasila se iz Turske posle intervencije "Suzila sam..."
Telegraf pre 6 sati
Anđela Đuričić, drugoplasirana učesnica rijalitija "Zadruga 8 Eita", operisala je nos. Gastozova devojka je odlučila da uradi estetsku intervenciju u Turskoj. Ona je na društvenim mrežama otkrila na stranici klinike gde je radila intervenciju, otkrila… »
Isplivale slike Anđele Đuričić s podlivima ispod očiju i flasterom preko nosa! Ona se oglasila i otkrila istinu (foto)
Kurir pre 14 sati
Anđela Đuričić odlučila je da ode pod nož i koriguje svoj nos. Niko nije primetio da njen nos izgleda ružno, pa je sve vreme dok je bila deo rijalitija bila jedna od najlepših učesnica pomenutog takmičenja. Međutim, izgleda da Anđela vidi ono što drugi… »