Повезане вести

Јермак о Зеленском: Био ми је пријатељ пре ове функције и остаће то и после

Јермак о Зеленском: Био ми је пријатељ пре ове функције и остаће то и после

Еуроневс 29.11.2025
Бивши шеф Канцеларије председника Украјине Андриј Јермак рекао је да не гаји никаква лоша осећања према украјинском председнику Володимиру Зеленском након што је поднео оставку због корупцијске афере у енергетском сектору те… »
Прво оглашавање Јермака након оставке: Оно што је открио о Зеленском нико није очекивао!

Прво оглашавање Јермака након оставке: Оно што је открио о Зеленском нико није очекивао!

Ало 29.11.2025
Бивши шеф Канцеларије председника Украјине Андриј Јермак рекао је данас да не гаји никаква лоша осећања према украјинском председнику Володимиру Зеленском након што је поднео оставку због корупцијске афере у енергетском сектору… »
"Зеленски ми је био пријатељ": Огласио се Андриј Јермак: Успели смо да срушимо Трампов план!"

"Зеленски ми је био пријатељ": Огласио се Андриј Јермак: Успели смо да срушимо Трампов план!"

Курир 29.11.2025
Андриј Јермак, бивши шеф Канцеларије председника Украјине, изјавио је да не замера председнику Володимиру Зеленском након што је поднео оставку. Јермак је рекао за Фајненшел тајмс да не гаји никакву лоша осећања према Зеленском… »
"Трампов мировни план? Нема га. Више не постоји"

"Трампов мировни план? Нема га. Више не постоји"

Б92 29.11.2025
Андриј Јермак, бивши шеф Канцеларије председника Украјине, изјавио је да не замера председнику Володимиру Зеленском након што је поднео оставку. Јермак је рекао за Фајненшел тајмс да не гаји никакву лоша осећања према Зеленском… »
Јермак тврди да није љут на Зеленског због смене

Јермак тврди да није љут на Зеленског због смене

Политика 29.11.2025
„Био ми је пријатељ пре овог посла и остаће то и после“, одговорио је Јермак на питање новинара. Андриј Јермак, који је напустио место шефа председничке канцеларије, изјавио је да не гаји никакву лошу намеру према украјинском… »

Вести дана »