Povezane vesti
Ugrešić bez dlake na jeziku: Kapiten Partizana o odlasku Željka Obradovića!
Hot sport pre 2 sata
Crno-bela javnost je pogođena dešavanjima u košarkaškoj sekciji Fudbaleri Partizana su u 17. kolu Superlige ubedljivo savladali Javor zahvaljujući golovima Ognjena Ugrešića, koji je bio dvostruki strelac, kao i Milana Vukotića i Andreja Kostića… »
Stojaković: Bili smo dobri, ali smo imali i sreće
Nova pre 2 sata
Trener fudbalera Partizana Nenad Stojaković izjavio je da je njegova ekipa igrala dobro i stvorila mnogo šansi u večerašnjoj utakmici Superlige Srbije protiv Javora iz Ivanjice, ali da je, uprkos pobedi u tom duelu, imala sreće da ne primi pogodak u… »
Stojaković: Bili smo dobri, stvorili mnogo prilika, zaslužili smo sreću
RTS pre 3 sata
Trener fudbalera Partizana Nenad Stojaković izjavio je posle trijumfa nad Javorom da je njegova ekipa odigrala dobar meč i stvorila veliki broj šansi. Partizan je u 17. kolu Superlige Srbije ubedljivo savladao Javor sa 4:0. "Ja uvek kažem – kontinuitet… »
Nenad Stojaković kao Željko Obradović: ''Nismo pravili male faulove...''
Sportske.net pre 4 sati
Trener fudbalera Partizana Nenad Stojaković izjavio je da je njegova ekipa igrala dobro i stvorila mnogo šansi u večerašnjoj utakmici Super lige Srbije protiv Javora iz Ivanjice, ali da je, uprkos pobedi u tom duelu, imala sreće da ne primi pogodak u… »
Stojaković konačno nasmejan: "Jedna stvar je falila za utisak za desetku"
Sportske.net pre 3 sata
Partizan je konačno pobedio, savladan je Javor 4:0, a crno-beli su tako ostvarili prvu pobedu od kada je na klupi Nenad Stojaković. Ne možemo reći da se njemu popravilo raspoloženje, pošto nije klonuo duhom ni nakon početnog poraza, ali je jasno da je… »
Posle rezultata 4:0 Stojaković poručio: „Kontinuitet je kvalitet“
Politika pre 4 sati
Vodeći na tabeli Superlige Srbije sa 40 bodova. Trener fudbalera Partizana Nenad Stojaković izjavio je večeras posle pobede protiv Javora da je njegova ekipa dobro odigrala i napravila mnogo prilika. Fudbaleri Partizana pobedili su Javor rezultatom 4:0 u… »
Kapiten FK Partizan o Željku Obradoviću: "Nisam ja neko ko treba da komentariše, videli ste na aerodromu..."
Telegraf pre 4 sati
Fudbaleri Partizana savladali su Javor u utakmici 17. kola Superlige Srbije golovima Ognjena Ugrešića (2), Milana Vukotića i Andreja Kostića. Tako su crno-beli zabeležili prvu pobedu pod vođstvom novog trenera Nenada Stojakovića, pošto su na njegovom… »
Stojaković: Bili smo dobri, ali smo imali i sreće
Radio sto plus pre 5 sati
“Čestitam Javoru na sjajnoj igri. Mi smo bili dobri, mnogo stvorenih prilika, šuteva u okvir gola, mnogo situacija koje smo automatizovali. Kvalitetni dečaci. Uvek kažem kontinuitet je kvalitet. Moramo neke situacije da treniramo i bolje rešavamo. Greške… »
Pobedničke reči Stojakovića! Oglasio se nakon trijumfa u Humskoj!
Kurir pre 5 sati
Fudbaleri Partizana savladali su Javor sa 4:0 u 17. kolu Superlige Srbije. Trener Partizana Nenad Stojaković oglasio se nakon utakmice u Humskoj: - Ja uvek kažem, kontinuitet je kvalitet. Te sitaucije moramo da rešimo, da treniramo prevashodno. Greška u… »
Stojaković: "Zaslužili smo sreću u odnosu na prošli meč"
B92 pre 5 sati
Fudbaleri Partizana slavili su protiv Javora na svom terenu sa 4:0. Crno-beli nisu pokazali mnogo u prvom poluvremenu, gde su gosti propustili 4 zicera. No, Partizan je iskoristio svoje šanse i odneo tri boda. Nenad Stojaković je slavio iz drugog… »
Stojaković posle prve pobede u Partizanu: Zaslužili smo sreću u odnosu na prošli meč
Večernje novosti pre 5 sati
PARTIZAN je pobedio Javor sa 4:0 i tako je prvu pobedu kao trener crno-belih ostvario Nenad Stojaković. FOTO: FK Partizan On sumirao utiske nakon trijufma u Superligi Srbije. - Ja uvek kažem da je kontinuitet kvalitet. Te situacije moramo da rešimo i da… »
Stojakovićeve prve reči posle debitantske pobede: "Imali smo sreće, mislim da smo je zaslužili"
Telegraf pre 5 sati
Fudbaleri Partizana zabeležili su ubedljivu pobedu protiv Javora (4:0), ujedno je to bila i debitantska Nenada Stojakovića na klupi crno-belih. Trener Partizana je posle utakmice bio zadovoljan ishodom, ali je imao i zamerke: - Ja uvek kažem, kontinuitet… »
Vesti dana »
"Krše nam ljudska prava, niko nije došao da nas sasluša" Barbara Bobak otkrila zbog čega je nastao problem na aerodromu na kojem je zaglavljena: Otkrila šta se dešava
Blic pre 3 satajoš 2 povezane
Sedište francuske televizije u Parizu nakratko evakuisano zbog pretnje bombom
Danas pre 3 satajoš 1 povezana