Povezane vesti

"Javnost od Željka napravila više nego što jeste": Kari Pešić o burnom odlasku Obradovića iz Partizana

"Javnost od Željka napravila više nego što jeste": Kari Pešić o burnom odlasku Obradovića iz Partizana

Mondo pre 2 sata
Trofejni srpski trener Svetislav Kari Pešić komentarisao je situaciju Željka Obradovića u Partizanu, sa kojim se burno rastao ove subote. Prema rečima doskorašnjeg selektora Srbije, Obradović je na klupi crno-belih preuzeo veću odgovornost na sebe nego… »
Svetislav Pešić prozvao Željka Obradovića posle ostavke: „Javnost je od njega napravila mnogo više nego što on zapravo jeste“…

Svetislav Pešić prozvao Željka Obradovića posle ostavke: „Javnost je od njega napravila mnogo više nego što on zapravo jeste“…

Nova pre 3 sata
Svetislav Pešić, bivši selektor košarkaške reprezentacije Srbije, oglasio se posle ostavke trenera Željka Obradovića u Partizanu. Partizan je u petak saopštio da Željko Obradović zvanično više nije trener crno-belih a tim povodom se oglasio i Pešić i u… »
Pešić otkrio najveću Željkovu grešku: "Ne bežati kao trener, već..."

Pešić otkrio najveću Željkovu grešku: "Ne bežati kao trener, već..."

Sportske.net pre 2 sata
Nije mali broj ljudi koji su iznenađeni odlaskom Željka Obradovića iz Partizana, a jedan od njih je njegov kolega i doskorašnji selektor košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić, koji je začuđenost protumačio time što je bio uveren da je… »
"Teška priča": Rodić, Radovanović i Bazdulj o dešavanjima u Partizanu i uplitanju politike

"Teška priča": Rodić, Radovanović i Bazdulj o dešavanjima u Partizanu i uplitanju politike

Euronews pre 2 sata
Danima je trajala neizvesnost u vezi sa ostavkom trenera KK Partizan Željka Obradovića, a danas je zvanično saopšteno da on definitivno više neće sedeti na klupi ovog kluba. Upravo je ova košarkaška saga bila tema najnovije epizode podkasta "Teška priča"… »
Pešić o odlasku Obradovića: „Javnost je od njega napravila mnogo više nego što on jeste“

Pešić o odlasku Obradovića: „Javnost je od njega napravila mnogo više nego što on jeste“

Sputnik pre 2 sata
Svetislav Pešić, bivši selektor Srbije, imao je šta da kaže o odlasku Željka Obradovića iz Partizana. Kari je istakao da je za njega, uprkos svemu što se izdešavalo, za njega, to iznenađenje, kao i da je javnost od Obradovića napravila mnogo više nego… »
Svetislav Pešić o Obradoviću: Javnost je od njega napravila…

Svetislav Pešić o Obradoviću: Javnost je od njega napravila…

Sport klub pre 2 sata
Svetislav Pešić, proslavljeni srpski stručnjak, govorio je o trenutnoj situaciji u Partizanu i ostavci koju je podneo Željko Obradović. Doskorašnji selektor Srbije izjavio je da ga je iznenadila odluka šefa struke Partizana. “Bez obzira na sve, mislim da… »
Javnost je napravila više od njega nego što on jeste: Pešić progovorio o Obradoviću!

Javnost je napravila više od njega nego što on jeste: Pešić progovorio o Obradoviću!

Hot sport pre 3 sata
Poruka srpskog trenera! Željko Obradović i zvanično više nije trener Partizana saopštio je klub u saopštenju medijima odbivši ponudu kluba da nastavi sa radom Povodom svega oglasio se i Željkov kolega, Svetislav Pešić koji je bio gost u emisiji „Kida… »
"Javnost je od Željka napravila mnogo više nego što on jeste" Kari Pešić iskreno o odlasku Obradovića iz Partizana

"Javnost je od Željka napravila mnogo više nego što on jeste" Kari Pešić iskreno o odlasku Obradovića iz Partizana

Kurir pre 3 sata
Svetislav Pešić je bio gost u emisiji "Kida Show", a voditelj ga je upitao o aktuelnoj gorućoj košarkaškoj temi. "Bez obzira na sve, mislim da je to ipak za nas kolege trenere, za mene lično, iznenađenje. Možda ne bi bilo da se desilo na kraju sezone… »
Pešić: "Javnost je od Željka napravila mnogo više nego što on jeste"

Pešić: "Javnost je od Željka napravila mnogo više nego što on jeste"

B92 pre 3 sata
Doskorašnji selektor Srbije Svetislav Kari Pešić je prokomentarisao odlazak Željka Obradovića sa mesta trenera Partizana. Pešić je bio gost u emisiji "Kida Show", a voditelj ga je upitao o aktuelnoj gorućoj košarkaškoj temi. "Bez obzira na sve, mislim da… »
Kari Pešić o odlasku Obradovića: "Javnost je od Željka napravila mnogo više nego što on jeste"

Kari Pešić o odlasku Obradovića: "Javnost je od Željka napravila mnogo više nego što on jeste"

Telegraf pre 3 sata
Svetislav Kari Pešić, doskorašnji selektor košarkaške reprezentacije Srbije, komentarisao je odlazak Željka Obradovića sa mesta trenera Partizana! Pešić je bio gost u emisiji "Kida Show", te je na pitanje voditelja da se dotakne goruće košarkaške teme… »
Moj sin je plakao zbog Željka Obradovića, deo mene je otišao, a mislim da je doručak glavna fora

Moj sin je plakao zbog Željka Obradovića, deo mene je otišao, a mislim da je doručak glavna fora

Telegraf pre 3 sata
Uz Svetislava Karija Pešića, koji je rekao svoje mišljenje, o odlasku Željka Obradovića iz Partizana u emisiji "Kida Show" govorili su i Nenad "Nele Karajlić" Janković i Žarko Zečević. Janković, svojevremeno frontmen Zabranjenog pušenja, poznat je kao… »

Vesti dana »