Povezane vesti
Pričala da je zvao u hotelsku sobu, sad ga nazvala ubicom: Karleuša zapenila zbog izjave Tonija Cetinskog
Mondo pre 3 sata
Pevačica Jelena Karleuša nedavno se prisetila anegdote s jednog davnog događaja i otkrila da ju je Toni Cetinski navodno pitao da odu zajedno u hotelsku sobu. Pred sinoćnji koncert u Beogradu, Toni je od medija dobio upravo pitanje o ovom događaju, i… »
Jelena Karleuša zaratila sa Tonijem Cetinskim: Odbila sam te jer si ubica!
Svet & Skandal pre 3 sata
Toni Cetinski odgovarao je na pitanje novinara i rekao da ne bi snimio duet sa Jelenom Karleušom, tačnije kako je rekao odbio je duet sa njom. Cetinski je sve ovo obrazložio uz opasku da on snima duete samo sa pevačima. Ivan Vučićević – Sarađujem samo sa… »
"Volim pevače, ne ubice" Toni Cetinski pobesneo na pitanje o Karleuši, a ona mu sada žestoko odbrusila
Kurir pre 3 sata
Jelena Karleuša nedavno je ispričala anegdotu sa jednog davnog događaja, tvrdeći da joj je Toni Cetinski, dok je večerala, dobacivao zvuke „ks, ks“ kako bi joj privukao pažnju, a zatim joj navodno predložio da odu do apartmana. Pevačica je rekla da ga je… »
Karleuša šokantnom rečenicom odgovorila Cetinskom: "Odbila sam te pa si ljut, ali ja ne volim sa ubicama"
Telegraf pre 3 sata
Jelena Karleuša i Toni Cetinski su nedavno došli u fokus javnosti zbog Jelenine izjave kako ju je pevač zvao u motelsku sobu jednom prilikom. Toni je nedavno demantovao te navode rekavši da je imala "dobar pokušaj" te da to nije istina, ali karleuša je… »
Vesti dana »
"Započinjemo kopnene operacije" Tramp zapretio, rat na pomolu, oglasila se vlada: "Ovo je kolonijalistička pretnja"
Blic pre 2 satajoš 1 povezana