Povezane vesti
"Dao mi je kreditnu karticu i ključ pre nego što smo se upoznali uživo": Zorannah uživa u prazničnoj idili sa verenikom
Mondo 30.11.2025
Poznata influenserka Zorana Jovanović Zoranah već duže vreme uživa u ljubavi sa svojim verenikom Elojem Rumom, koji je inače fudbaler, a ona je sada pokazala kakav luksuz ih okružuje. Prema informacijama u medijima, oni žive u Holandiji, a Zorana se sada… »
"On obožava moje grudi, rekao mi je da me voli posle 2 nedelje": Poznata Srpkinja je verena za fudbalera, a sad pokazala u…
Blic 30.11.2025
Zorana je podelila detalje o njihovom glamuroznom domu na Instagramu. Njihova dnevna soba poseduje raskošnu dekoraciju uključujući bež nameštaj i zlatne zavese. Poznata influenserka Zorana Jovanović Zoranah već duže vreme uživa u ljubavi sa svojim… »
Vesti dana »
Rusija pogodila skladište municije, poginulo 37 ljudi, Zelenski obećao kažnjavanje odgovornih
Beta pre 21 minutajoš 37 povezanih
„To je trenutno naš nacionalni prioritet“: Preživeli u Nepalu i Kini stižu do sigurnih područja, čekaju se vesti o oko 3.000 nestalih
Danas pre 31 minutajoš 25 povezanih
"Poplava mi je odnela sve": Žene izgubile sinove i muževe, preživeli u Nepalu tuguju za najmilijima i domovima
Newsmax Balkans pre 36 minutajoš 29 povezanih
(VIDEO) SNS redari prebili građane u Užicu, Miletić: Policija reagovala u poslednjem momentu
N1 Info pre 6 minutajoš 23 povezane