Povezane vesti
"Voleo bih da moja deca budu sve što ja nisam", Darko Lazić otvorio dušu u "Stars specijalu": Ko je razveden neka se ugleda na…
Kurir pre 55 minuta
Darko Lazić otac je troje dece. Ćerku Lorenu dobio je u prvom braku sa tadašnjom suprugom Anom Sević, sina Alekseja ima iz vanbračne zajednice sa Marinom Gagić, dok mu je ćerku Srnu prošle godine rodila sadašnja supruga Katarina Lazić. Pevač je ponosan… »
Darka Lazića grle bivša i sadašnja žena: Ana pozira u dekoltiranoj haljini, Kaća blista "Gotov sam"
Telegraf pre 4 sati
Folker Darko Lazić trenutno je u braku sa Katarinom Lazić sa kojom ima ćerku Srnu. Iz veze sa Marinom gagić ima sina Alekseja dok iz braka sa Anom Sević ima ćerkicu Lorenu. Pevač je nakon razvoda od Ane sa njom ostao u dobrim odnosima. Njihove porodice… »
Darka Lazića grle bivša i sadašnja žena. Ana Sević pozira u vreloj haljini sa dekolteom, a Katarina maše i ne skida osmeh sa…
Blic pre 7 sati
Darko ima dobar odnos sa bivšom ženom Anom Sević i njihove porodice često zajedno slave. Darko je podelio trenutke druženja sa bivšom ženom sa kojom je zajedno plesao i pevao Folker Darko Lazić trenutno je u braku sa Katarinom Lazić sa kojom ima ćerku… »
Vesti dana »
Izbori u Negotinu, Mionici i Sečnju: Visoka izlaznost, prijavljene brojne nepravilnosti
BBC News pre 35 minutajoš 93 povezane
Vremenska prognoza za Srbiju: Umereno oblačno sa sunčanim intervalima i promenama u temperaturi
Naslovi.ai pre 35 minutajoš 28 povezanih
Selektor Alimipijević odredio igrače za utakmicu protiv Bosne u kvalifikacijama za SP
Radio sto plus pre 1 satjoš 30 povezanih
Izbori u Negotinu, Mionici i Sečnju: Visoka izlaznost, prijavljene brojne nepravilnosti
Južne vesti pre 25 minutajoš 17 povezanih