Povezane vesti
Hoće li Tužilaštvo naložiti privođenje ministra Selakovića?
Moj Novi Sad pre 35 minuta
Ministar kulture Nikola Selaković jedan je od četvoro osumnjičenih u slučaju "Generalštab", a iako je bio uredno pozvan na saslušanje u Tužilaštvo za organizovani kriminal, on se nije pojavio. Budući da nije objasnio razloge, niti opravdao svoj… »
Tužilaštvo za organizovani kriminal može da naloži privođenje Nikole Selakovića
Pravda pre 45 minuta
Ministar kulture Nikola Selaković jedan je od četvoro osumnjičenih u slučaju "Generalštab", a iako je bio uredno pozvan na saslušanje u Tužilaštvo za organizovani kriminal, on se nije pojavio. Budući da nije objasnio razloge, niti opravdao svoj… »
Tužilaštvo za organizovani kriminal može da naloži privođenje Nikole Selakovića
Nova pre 3 sata
Umesto u TOK-u Selaković "iskaz" daje na Informeru: Rekao sam im da sam imao pametnija posla da ne dolazim tada
Glas Zaječara pre 5 sati
Ministar kulture Nikola Selaković nije se pojavio juče na zakazanom saslušanju u Tužilaštvu za organizovani kriminal, na koje je pozvan kao osumnjičeni u slučaju Generalštab. Ministar je danas na prorežimskoj televiziji Informer izjavio da je rekao "kada… »
Vesti dana »
Izbori u Negotinu, Mionici i Sečnju: Visoka izlaznost, prijavljene brojne nepravilnosti
BBC News pre 35 minutajoš 93 povezane
Vremenska prognoza za Srbiju: Umereno oblačno sa sunčanim intervalima i promenama u temperaturi
Naslovi.ai pre 35 minutajoš 28 povezanih
Selektor Alimipijević odredio igrače za utakmicu protiv BiH u kvalifikacijama za SP
Nedeljnik pre 50 minutajoš 30 povezanih
Vučić: Sutra ćemo imati važan sastanak o NIS-u, rafinerija prestaje da radi u utorak
RTV pre 1 satjoš 14 povezanih
Izbori u Negotinu, Mionici i Sečnju: Visoka izlaznost, prijavljene brojne nepravilnosti
Južne vesti pre 25 minutajoš 17 povezanih