Povezane vesti

Hoće li Tužilaštvo naložiti privođenje ministra Selakovića?

Hoće li Tužilaštvo naložiti privođenje ministra Selakovića?

Moj Novi Sad pre 35 minuta
Ministar kulture Nikola Selaković jedan je od četvoro osumnjičenih u slučaju "Generalštab", a iako je bio uredno pozvan na saslušanje u Tužilaštvo za organizovani kriminal, on se nije pojavio. Budući da nije objasnio razloge, niti opravdao svoj… »
Tužilaštvo za organizovani kriminal može da naloži privođenje Nikole Selakovića

Pravda pre 45 minuta
Ministar kulture Nikola Selaković jedan je od četvoro osumnjičenih u slučaju "Generalštab", a iako je bio uredno pozvan na saslušanje u Tužilaštvo za organizovani kriminal, on se nije pojavio. Budući da nije objasnio razloge, niti opravdao svoj… »

Nova pre 3 sata
Umesto u TOK-u Selaković "iskaz" daje na Informeru: Rekao sam im da sam imao pametnija posla da ne dolazim tada

Umesto u TOK-u Selaković "iskaz" daje na Informeru: Rekao sam im da sam imao pametnija posla da ne dolazim tada

Glas Zaječara pre 5 sati
Ministar kulture Nikola Selaković nije se pojavio juče na zakazanom saslušanju u Tužilaštvu za organizovani kriminal, na koje je pozvan kao osumnjičeni u slučaju Generalštab. Ministar je danas na prorežimskoj televiziji Informer izjavio da je rekao "kada… »

Vesti dana »