Povezane vesti

Jovana prekinula program kada se pojavio neočekivani gost: "Hoće da me kazne"

Jovana prekinula program kada se pojavio neočekivani gost: "Hoće da me kazne"

Mondo pre 1 sat
Voditeljka Jovana Jeremić svakog vikenda budi gledaoce svojim jutarnjim programom, a ovog puta priredila je pravo iznenađenje. U studio je ušetao pas, zbog čega je Jovana odmah potrčala da ga pomazi, ne prestajući da se pita odakle je stigao. "Hoćeš sa… »
Jovana Jeremić prekinula jutarnji zbog njega: Kada je ušetao on, sve je stalo "Ja znam da ti hoćeš sa mnom..."

Jovana Jeremić prekinula jutarnji zbog njega: Kada je ušetao on, sve je stalo "Ja znam da ti hoćeš sa mnom..."

Telegraf pre 2 sata
Voditeljka Jovana Jeremić svakog vikenda budi gledaoce uz svoj jutarnji program. Ovaj put priredila je za sve neobično iznenađenje, kada je u studio ušetao pas. Jovana Jeremić je odmah uzela da se mazi sa psom, te se sve vreme pitala odakle je on došao… »
Jovani Jeremić u studio ušetao pas dok je vodila emisiju: Voditeljka prekinula Jutarnji: " Hoće da me kazne, ako ne radim"…

Jovani Jeremić u studio ušetao pas dok je vodila emisiju: Voditeljka prekinula Jutarnji: " Hoće da me kazne, ako ne radim"…

Blic pre 4 sati
Izrazila je ljubav i naklonost prema životinjama dok se mazila sa psom i smešno reagovala. Otvoreno pričala o nesuglasicama sa vlasnikom Hepi televizije, Predragom Rankovićem Peconijem. Voditeljka Jovana Jeremić na trenutak je zastala sa vođenjem… »
Usred deljenja otkaza na Pinku, Jovana Jeremić prekinula Jutarnji program: U studio ušetao on, a voditeljka ostala zatečena…

Usred deljenja otkaza na Pinku, Jovana Jeremić prekinula Jutarnji program: U studio ušetao on, a voditeljka ostala zatečena…

Alo pre 3 sata
Pas se pojavio u studiju. Jovana Jeremić je na trenutak prekinula Jutarnji program jer joj je u studio ušetao pas. Iako se isprva iznenadila jer nije znala odakle je pas došao, Jovana je ubrzo počela da se mazi sa njim. A post shared by NOVO VIKEND JUTRO… »

Vesti dana »