Povezane vesti

Vučić: „Partizan je imao najveću podršku države od svih klubova na celom svetu“

Vučić: „Partizan je imao najveću podršku države od svih klubova na celom svetu“

Nova pre 27 dana
Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, u svojim svakodnevnim obraćanjima često govori o Partizanu, pa je tako bilo i ove nedelje. Danima se ne smiruje bura u javnosti oko odlaska Željka Obradovića sa mesta trenera košarkaškog kluba Partizan. Obradović je… »
Ostoja plagirao ostavku, priča još nije završena?! Navodno Željko ništa nije odbio!

Ostoja plagirao ostavku, priča još nije završena?! Navodno Željko ništa nije odbio!

Hot sport pre 27 dana
Ovakva telenovela nije viđena u evropskoj košarci! Željko Obradović i zvanično više nije trener Partizana saopštio je klub u saopštenju medijima odbivši ponudu kluba da nastavi sa radom. A post shared by HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs) Klub se… »
Šta Vučić kaže o odlasku Željka Obradovića?

Šta Vučić kaže o odlasku Željka Obradovića?

Danas pre 27 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ironično je danas prokomentarisao optužbe u delu javnosti da je odgovoran za odlazak Željka Obradovića iz Košarkaškog kluba Partizan, navodeći da je verovatno i za to on kriv, kao i za sve drugo – i kada se „opet priča… »
Poslednji zahtev grobara Obradoviću: Od Željka traže samo još jednu stvar!

Poslednji zahtev grobara Obradoviću: Od Željka traže samo još jednu stvar!

Hot sport pre 27 dana
Evo šta su navijači imali da poruče! Željko Obradović i zvanično više nije trener Partizana saopštio je klub u subotu istakavši da je trofejni strateg odbivši ponudu kluba da nastavi sa radom Povodom odlaska, nezadovoljstvo je kulminiralo haosom ispred… »
Što se Obradovića tiče, ja sam samo pomogao u njegovom dovođenju: „Partizan je imao najveću podršku od države na celom svetu!“…

Što se Obradovića tiče, ja sam samo pomogao u njegovom dovođenju: „Partizan je imao najveću podršku od države na celom svetu!“…

Hot sport pre 27 dana
Kaže predsednik za FK Partizan, a evo šta je dodatno poručio prvi čovek zemlje! Željko Obradović i zvanično više nije trener Partizana saopštio je klub u subotu istakavši da je trofejni strateg odbivši ponudu kluba da nastavi sa radom Neretko se… »
Predsednik Srbije prokomentarisao odlazak Željka Obradovića iz Partizana

Predsednik Srbije prokomentarisao odlazak Željka Obradovića iz Partizana

Pravda pre 27 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić telefonskim putem se uključio u program Informera, gde je, između ostalog, komentarisao i ostavku Željka Obradovića u Partizanu. Vučić je odgovorio na navode da je "on kriv za ostavku Obradovića". - Takva je priča i sa… »
Vučić: Pomogao sam u dovođenju Obradovića u Partizan

Vučić: Pomogao sam u dovođenju Obradovića u Partizan

Euronews pre 27 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas, povodom optužbi da je kriv za ostavku trenera Košarkaškog kluba Partizan Željka Obradovića, da je pomogao u dovođenju Obradovića na tu fukncija i istakao da je država značajno pomagala taj klub… »
Vučić o odlasku Obradovića: Mešao sam se, kada je dolazio…

Vučić o odlasku Obradovića: Mešao sam se, kada je dolazio…

Sport klub pre 27 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u redovnom obraćanju naciji sa kanala lojalnih televizija, između ostalog, govorio je i o odlasku Željka Obradovića. Upitan da prokomentariše optužbe da stoji iza smene trenera Partizana, zbog njegove otvorene podrške… »
Vučić se oglasio o ostavci Žoca: "Pomogao sam da dođe u Partizan i nisam se više mešao"

Vučić se oglasio o ostavci Žoca: "Pomogao sam da dođe u Partizan i nisam se više mešao"

Mondo pre 27 dana
Odluka trenera Željka Obradovića da podnese ostavku u KK Partizan glavna je tema prethodnih pet dana u srpskoj javnosti, a sada je o njoj govorio i predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Gostujući na TV Informer, Aleksandar Vučić je prokomentarisao vanrednu… »
Vučić se oglasio o odlasku Željka Obradovića, pohvalio upravu Partizana

Vučić se oglasio o odlasku Željka Obradovića, pohvalio upravu Partizana

Nova pre 27 dana
Danima se ne smiruje bura u javnosti oko odlaska Željka Obradovića. Najtrofejniji trener svih vremena u evropskoj košarci podneo je ostavku u sredu, nakon čega su krenuli i protesti navijača, doček na aerodromu, prihvatanje, pa povlačenje ostavke od… »
Vučić govorio o odlasku Obradovića, pa poručio: "FK Partizan je imao najveću podršku države na celom svetu"

Vučić govorio o odlasku Obradovića, pa poručio: "FK Partizan je imao najveću podršku države na celom svetu"

Telegraf pre 27 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, u svom poslednjem obraćanju javnosti, govorio je o odlasku Željka Obradovića iz Partizana, ali i o pomoći koju crno-beli i Crvena zvezda imaju od države. Na pitanje da li je on kriv za odlazak Žoca, odnosno da se… »

Vesti dana »