Povezane vesti
Slobodan Branković: "Moj fokus biće jačanje klubova, unapređenje infrastrukture, razvoj stručnog kadra i snažna podrška našim…
Dnevnik 30.11.2025
Direktor Srpskog atletskog saveza i kandidat za predsednika SAS Slobodan Branković izjavio je na Danima atletike Srbije u Kuli da ima veliku i jasnu podršku članova Skupštine i da ulazi u proces izbora sa jasnom vizijom daljeg unapređenja sistema… »
Branković: U narednom periodu moj fokus biće jačanje klubova, razvoj stručnog kadra...
RTV 30.11.2025
KULA - Direktor Srpskog atletskog saveza i kandidat za predsednika SAS Slobodan Branković izjavio je na Danima atletike Srbije u Kuli da ima veliku i jasnu podršku članova Skupštine i da ulazi u proces izbora sa jasnom vizijom daljeg unapređenja sistema… »
Branković: U narednom periodu moj fokus biće jačanje klubova,razvoj stručnog kadra...
RTS 30.11.2025
Direktor Srpskog atletskog saveza i kandidat za predsednika SAS Slobodan Branković izjavio je na Danima atletike Srbije u Kuli da ima veliku i jasnu podršku članova Skupštine i da ulazi u proces izbora sa jasnom vizijom daljeg unapređenja sistema… »
Pred atletikom je važan period – ključno očuvati stabilnost i kontinuitet razvoja
Politika 30.11.2025
Banredni izbori za predsednika SAS održaće se 16. decembra. Direktor Srpskog atletskog saveza i kandidat za predsednika SAS Slobodan Branković izjavio je na Danima atletike Srbije u Kuli da ima veliku i jasnu podršku članova Skupštine i da ulazi u proces… »
Vesti dana »
Pavle Grbović „razbio“ priču o patriotizmu SNS: Nećete da se sretnete s Piculom, a Vučić se rukuje sa Mladenom Markačem VIDEO
Nova pre 6 satijoš 44 povezane
Da li će i beogradski fakulteti slediti stope kolega iz Novog Sada i šta se planira za 27. januar?
N1 Info pre 45 minutajoš 59 povezanih
Zelenski imenovao sastav ukrajinske delegacije za sastanak u UAE
Politika pre 5 minutajoš 28 povezanih
Veliko slavlje u domu Seke Aleksić: Veljko i pevačica ne mogu da sakriju sreću, odmah se oglasila
Mondo pre 5 minutajoš 28 povezanih
Stanković: "Kao da smo igrali kod kuće! Falio je samo drugi gol..."
Sportske.net pre 5 minutajoš 34 povezane