Povezane vesti
Slobodan Branković: "Moj fokus biće jačanje klubova, unapređenje infrastrukture, razvoj stručnog kadra i snažna podrška našim…
Dnevnik 30.11.2025
Direktor Srpskog atletskog saveza i kandidat za predsednika SAS Slobodan Branković izjavio je na Danima atletike Srbije u Kuli da ima veliku i jasnu podršku članova Skupštine i da ulazi u proces izbora sa jasnom vizijom daljeg unapređenja sistema… »
Branković: U narednom periodu moj fokus biće jačanje klubova, razvoj stručnog kadra...
RTV 30.11.2025
KULA - Direktor Srpskog atletskog saveza i kandidat za predsednika SAS Slobodan Branković izjavio je na Danima atletike Srbije u Kuli da ima veliku i jasnu podršku članova Skupštine i da ulazi u proces izbora sa jasnom vizijom daljeg unapređenja sistema… »
Branković: U narednom periodu moj fokus biće jačanje klubova,razvoj stručnog kadra...
RTS 30.11.2025
Direktor Srpskog atletskog saveza i kandidat za predsednika SAS Slobodan Branković izjavio je na Danima atletike Srbije u Kuli da ima veliku i jasnu podršku članova Skupštine i da ulazi u proces izbora sa jasnom vizijom daljeg unapređenja sistema… »
Pred atletikom je važan period – ključno očuvati stabilnost i kontinuitet razvoja
Politika 30.11.2025
Banredni izbori za predsednika SAS održaće se 16. decembra. Direktor Srpskog atletskog saveza i kandidat za predsednika SAS Slobodan Branković izjavio je na Danima atletike Srbije u Kuli da ima veliku i jasnu podršku članova Skupštine i da ulazi u proces… »
Vesti dana »
Studenti u blokadi smatraju da su korupcija i višegodišnje zapuštanje doveli do kvara vodosistema
Nedeljnik pre 6 minutajoš 82 povezane
BLISKOISTOČNI SUKOB - Hamnei nije odobrio nacrt memoranduma, zbog toga nije ni Tramp
RTV pre 1 minutjoš 30 povezanih
Radnički odbranio titulu: Kragujevčani u tri susreta u finalnoj seriji plej-ofa savladali Novi Beograd
Dnevnik pre 46 minutajoš 78 povezanih
Evropska komisija najavila isplatu tri milijardi evra Bugarskoj
Politika pre 21 minutajoš 31 povezana
Kaja Kalas jednom rečenicom izazvala buru! Sve napetije na relaciji EU-SAD-Ukrajina: Usledili hitni demanti
Blic pre 4 satijoš 32 povezane