Povezane vesti
Slobodan Branković: "Moj fokus biće jačanje klubova, unapređenje infrastrukture, razvoj stručnog kadra i snažna podrška našim…
Dnevnik 30.11.2025
Direktor Srpskog atletskog saveza i kandidat za predsednika SAS Slobodan Branković izjavio je na Danima atletike Srbije u Kuli da ima veliku i jasnu podršku članova Skupštine i da ulazi u proces izbora sa jasnom vizijom daljeg unapređenja sistema… »
Branković: U narednom periodu moj fokus biće jačanje klubova, razvoj stručnog kadra...
RTV 30.11.2025
KULA - Direktor Srpskog atletskog saveza i kandidat za predsednika SAS Slobodan Branković izjavio je na Danima atletike Srbije u Kuli da ima veliku i jasnu podršku članova Skupštine i da ulazi u proces izbora sa jasnom vizijom daljeg unapređenja sistema… »
Branković: U narednom periodu moj fokus biće jačanje klubova,razvoj stručnog kadra...
RTS 30.11.2025
Direktor Srpskog atletskog saveza i kandidat za predsednika SAS Slobodan Branković izjavio je na Danima atletike Srbije u Kuli da ima veliku i jasnu podršku članova Skupštine i da ulazi u proces izbora sa jasnom vizijom daljeg unapređenja sistema… »
Pred atletikom je važan period – ključno očuvati stabilnost i kontinuitet razvoja
Politika 30.11.2025
Banredni izbori za predsednika SAS održaće se 16. decembra. Direktor Srpskog atletskog saveza i kandidat za predsednika SAS Slobodan Branković izjavio je na Danima atletike Srbije u Kuli da ima veliku i jasnu podršku članova Skupštine i da ulazi u proces… »
Vesti dana »
Đedović Handanović: Srbija će do 2032. izabrati tehnologiju i početi gradnju nuklearne elektrane
Telegraf pre 2 minutajoš 39 povezanih
(VIDEO) Pušten fotoreporter Gavrilo Andrić, priveden zbog navodnog ometanja službenog lica
N1 Info pre 1 satjoš 24 povezane
"Pazite se vi da ne budete eliminisani" Teheran odgovorio Trampu: Nacija Irana se ne plaši vaših praznih pretnji
Blic pre 12 minutajoš 77 povezanih
Iz čačanske bolnice oglasili se povodom požara u porodilištu: Zdravlje beba nije bilo ugroženo
Morava info pre 37 minutajoš 25 povezanih