Povezane vesti

Slobodan Branković: "Moj fokus biće jačanje klubova, unapređenje infrastrukture, razvoj stručnog kadra i snažna podrška našim…

Slobodan Branković: "Moj fokus biće jačanje klubova, unapređenje infrastrukture, razvoj stručnog kadra i snažna podrška našim…

Dnevnik pre 5 sati
Direktor Srpskog atletskog saveza i kandidat za predsednika SAS Slobodan Branković izjavio je na Danima atletike Srbije u Kuli da ima veliku i jasnu podršku članova Skupštine i da ulazi u proces izbora sa jasnom vizijom daljeg unapređenja sistema… »
Branković: U narednom periodu moj fokus biće jačanje klubova, razvoj stručnog kadra...

Branković: U narednom periodu moj fokus biće jačanje klubova, razvoj stručnog kadra...

RTV pre 7 sati
KULA - Direktor Srpskog atletskog saveza i kandidat za predsednika SAS Slobodan Branković izjavio je na Danima atletike Srbije u Kuli da ima veliku i jasnu podršku članova Skupštine i da ulazi u proces izbora sa jasnom vizijom daljeg unapređenja sistema… »
Branković: U narednom periodu moj fokus biće jačanje klubova,razvoj stručnog kadra...

Branković: U narednom periodu moj fokus biće jačanje klubova,razvoj stručnog kadra...

RTS pre 7 sati
Direktor Srpskog atletskog saveza i kandidat za predsednika SAS Slobodan Branković izjavio je na Danima atletike Srbije u Kuli da ima veliku i jasnu podršku članova Skupštine i da ulazi u proces izbora sa jasnom vizijom daljeg unapređenja sistema… »
Pred atletikom je važan period – ključno očuvati stabilnost i kontinuitet razvoja

Pred atletikom je važan period – ključno očuvati stabilnost i kontinuitet razvoja

Politika pre 7 sati
Banredni izbori za predsednika SAS održaće se 16. decembra. Direktor Srpskog atletskog saveza i kandidat za predsednika SAS Slobodan Branković izjavio je na Danima atletike Srbije u Kuli da ima veliku i jasnu podršku članova Skupštine i da ulazi u proces… »

Vesti dana »