Povezane vesti

"Izmišljao je razloge zašto me je tukao" Pevačica s knedlom u grlu o nasilju koje je doživela od bivšeg dečka: Preispitivala…

"Izmišljao je razloge zašto me je tukao" Pevačica s knedlom u grlu o nasilju koje je doživela od bivšeg dečka: Preispitivala…

Kurir pre 7 sati
Pevačica Tijana Milentijević, poznatija kao Tijana Em pre nekoliko godina bila je žrtva nasilja. Nju je tada pretukao dečko u njenom stanu, o čemu je sada govorila. - Ne postoji nijedan razlog. Svaki razlog je bio izmišljen, ali ja sam bila ubeđena da… »
"Izmišljao je razloge da bi me tukao": Jeziva ispovest Tijane Em, progovorila o najtežem periodu u životu

"Izmišljao je razloge da bi me tukao": Jeziva ispovest Tijane Em, progovorila o najtežem periodu u životu

Mondo pre 7 sati
Pevačica Tijana Milentijević je u emisiji "Pretres"" na Hype televiziji otvoreno govorila o teškim danima iz detinjstva i suočavanju sa depresijom, kao i o porodičnim traumama koje su obeležile njen život. Takođe, osvrnula se na fizičko nasilje koje je… »
"Izmišljao je razloge zbog kojih me je tukao" Pevačica (26) u suzama o nasilju koje je doživela od bivšeg dečka: "Bila sam…

"Izmišljao je razloge zbog kojih me je tukao" Pevačica (26) u suzama o nasilju koje je doživela od bivšeg dečka: "Bila sam…

Blic pre 8 sati
Tijana je govorila o gubitku deteta svoje majke uz napomenu važnosti medicinske informacije za prevenciju takvih situacija. Pevačica je otkrila da se nakon raskida od nasilnika preispitivala i mnogo razmišljala Pevačica Tijana Milentijević, poznatija kao… »

Vesti dana »