Повезане вести
Човић осуо паљбу по члану управе Звезде: "Радио је као касир у теретани, довео сам га..."
Телеграф 30.11.2025
Подељених су ставова председник Кошаркашког савеза Србије - Небојша Човић и генерални директор Црвене звезде Немања Васиљевић. Наиме, реч је о статуту КСС који је наводно био усвојен на једној од Скупштина. - Оно што је мене… »
Човић вс бивши сарадник: "Од једног касира у теретани до директора Звезде"
Спортске.нет 30.11.2025
Председник Кошаркашког савеза Србије Небојша Човић и даље негодује јер је Црвена звезда гласала за нови Статут КСС. Обраћао се претходних дана неколико пута, наставио је и овог викенда. Небојша Човић је у отвореном сукобу са… »
Човић оштро о директору КК Црвена звезда: "Био је касир у теретани..."
Б92 30.11.2025
Председник Кошаркашког савеза Србије Небојша Човић непријатно је изненађен потезом некадашњег сарадника у КК Црвена звезда Немањом Васиљевићем на Скупштини Савеза. Човић је демантовао да је на једној од претходних седница… »
Био је касир у теретани, сада је директор у Звезди: Он је најкривљи за пропусте – Човић осуо паљбу по бившем сараднику!
Хот спорт 30.11.2025
Коментарисао је човека кога су многи навијачи неретко критиковали! Узбуркала се јавност кошаркашким „прозивкама“ у вези са Немањом Васиљевићем, генералним директором Црвене звезде, познатијем као Багзи, кога је критиковао… »
"Ја сам га довео у звезду - од касира у теретани догурао је до директора" Човић осуо паљубу по бившем сараднику: Он је…
Курир 30.11.2025
Председник Кошаркашког савеза Србије, Небојша Човић, говорио је о новом статуту који је наводно усвојен у понедељак на ванредној седници Скупштине КСС. У јавност је испливала вест да је уз двотрећинску већину усвојен нови… »
Вести дана »
Крагујевац: Временска прогноза за предстојећи викенд (од 13. до 15. фебруара)
Прессек пре 55 минутајош 27 повезаних
Јанис Адетокунбо показао зашто је шампион: Овако је дочекао Николу Топића у НБА лиги
Мондо пре 2 сатајош 36 повезаних