Povezane vesti

Čović osuo paljbu po članu uprave Zvezde: "Radio je kao kasir u teretani, doveo sam ga..."

Čović osuo paljbu po članu uprave Zvezde: "Radio je kao kasir u teretani, doveo sam ga..."

Telegraf pre 2 sata
Podeljenih su stavova predsednik Košarkaškog saveza Srbije - Nebojša Čović i generalni direktor Crvene zvezde Nemanja Vasiljević. Naime, reč je o statutu KSS koji je navodno bio usvojen na jednoj od Skupština. - Ono što je mene najviše iznenadilo posle… »
Čović vs bivši saradnik: "Od jednog kasira u teretani do direktora Zvezde"

Čović vs bivši saradnik: "Od jednog kasira u teretani do direktora Zvezde"

Sportske.net pre 4 sati
Predsednik Košarkaškog saveza Srbije Nebojša Čović i dalje negoduje jer je Crvena zvezda glasala za novi Statut KSS. Obraćao se prethodnih dana nekoliko puta, nastavio je i ovog vikenda. Nebojša Čović je u otvorenom sukobu sa bivšim saradnicima… »
Čović oštro o direktoru KK Crvena zvezda: "Bio je kasir u teretani..."

Čović oštro o direktoru KK Crvena zvezda: "Bio je kasir u teretani..."

B92 pre 5 sati
Predsednik Košarkaškog saveza Srbije Nebojša Čović neprijatno je iznenađen potezom nekadašnjeg saradnika u KK Crvena zvezda Nemanjom Vasiljevićem na Skupštini Saveza. Čović je demantovao da je na jednoj od prethodnih sednica usvojen novi Statut, za koji… »
Bio je kasir u teretani, sada je direktor u Zvezdi: On je najkrivlji za propuste – Čović osuo paljbu po bivšem saradniku!

Bio je kasir u teretani, sada je direktor u Zvezdi: On je najkrivlji za propuste – Čović osuo paljbu po bivšem saradniku!

Hot sport pre 6 sati
Komentarisao je čoveka koga su mnogi navijači neretko kritikovali! Uzburkala se javnost košarkaškim „prozivkama“ u vezi sa Nemanjom Vasiljevićem, generalnim direktorom Crvene zvezde, poznatijem kao Bagzi, koga je kritikovao predsednik Košarkaškog saveza… »
"Ja sam ga doveo u zvezdu - od kasira u teretani dogurao je do direktora" Čović osuo paljubu po bivšem saradniku: On je…

"Ja sam ga doveo u zvezdu - od kasira u teretani dogurao je do direktora" Čović osuo paljubu po bivšem saradniku: On je…

Kurir pre 9 sati
Predsednik Košarkaškog saveza Srbije, Nebojša Čović, govorio je o novom statutu koji je navodno usvojen u ponedeljak na vanrednoj sednici Skupštine KSS. U javnost je isplivala vest da je uz dvotrećinsku većinu usvojen novi statut, čime su svi članovi… »

Vesti dana »