Povezane vesti

"Jedva idem, samo da me zdravlje posluži..." Vesna Zmijanac se pridržava dok hoda, progovorila o zdravstvenom stanju

"Jedva idem, samo da me zdravlje posluži..." Vesna Zmijanac se pridržava dok hoda, progovorila o zdravstvenom stanju

Alo pre 5 sati
Budući da joj je život u koferima, Vesna je otkrila da ima rutinu nakon svakog povratka sa puta. Vesna Zmijanac (68) i dalje aktivno nastupa u zemlji i inostranstvu, a otkrila je i da na proleće sprema veliki koncert u Areni. Sada je istakla da se raduje… »
"Jedva idem": Vesna Zmijanac se požalila na svoje zdravstveno stanje, pa otkrila da li će zvati Dina Merlina na koncert

"Jedva idem": Vesna Zmijanac se požalila na svoje zdravstveno stanje, pa otkrila da li će zvati Dina Merlina na koncert

Mondo pre 5 sati
Pevačica Vesna Zmijanac (68) i dalje redovno nastupa u zemlji i inostranstvu, a na proleće sprema i veliki koncert u Areni, o kojem je sada progovorila. Vesna je istakla da se raduje velikom koncertu i da se nada samo dobrom zdravlju. "Tek kreću… »
"Jedva idem, samo da me zdravlje posluži" Vesna Zmijanac uhvaćena na aerodromu, otkrila da će zvati Merlina: Mora da se…

"Jedva idem, samo da me zdravlje posluži" Vesna Zmijanac uhvaćena na aerodromu, otkrila da će zvati Merlina: Mora da se…

Kurir pre 6 sati
Vesna Zmijanac danas je sletela u Beograd s nastupa koji je imala u Evropi. Pevačica je bila u pratnji prijateljice, a okupljenim novinarima se požalila da jedva hoda. "Garderoba, koferi, tuširanje i krevet. Koji crni hedonizam, jedva idem... Dobila sam… »
Vesna Zmijanac doletela u Beograd: Suočila se sa problemom, jedva hoda zbog ovog "Samo da me zdravlje posluži"

Vesna Zmijanac doletela u Beograd: Suočila se sa problemom, jedva hoda zbog ovog "Samo da me zdravlje posluži"

Telegraf pre 5 sati
Pevačica Vesna Zmijanac (68) i dalje redovno nastupa u zemlji i inostranstvu gde je publika sa oduševljenje svaki put dočekuje. Ona na proleće priprema veliki koncert u Areni, o čemu je sada i progovorila. Vesna je istakla da se raduje velikom koncertu i… »
"Jedva hodam" Vesna Zmijanac sletela u Beograd, pridržava se dok ide: "Samo da me zdravlje posluži" (video)

"Jedva hodam" Vesna Zmijanac sletela u Beograd, pridržava se dok ide: "Samo da me zdravlje posluži" (video)

Blic pre 7 sati
Razmišlja o mogućim gostima, uključujući Slavka Banjca, Dina Merlina i Nikoliju. Komentirala je izvedbu Halida Džinovića pesme 'Jorgovani' uz humor. Pevačica Vesna Zmijanac (68) i dalje redovno nastupa u zemlji i inostranstvu, a na proleće sprema i… »

Vesti dana »