Povezane vesti

„Vraćam se onakva kakvu me je najviše voleo i moj otac“: Marija Šerifović se oglasila pred važan datum VIDEO

„Vraćam se onakva kakvu me je najviše voleo i moj otac“: Marija Šerifović se oglasila pred važan datum VIDEO

Nova pre 4 sati
Marija Šerifović povukla se iz javnosti nakon što joj je otac preminuo. Pevačica se sada oglasila na Instagramu i rekla da je spremna da se vrati, jača nego ikad. „Vi moji znate zašto me nije bilo neko vreme. To je život, a svako od nas voli, pati i… »
Prvo oglašavanje nakon najtežeg perioda: Marija Šerifović poslala važnu poruku (video)

Prvo oglašavanje nakon najtežeg perioda: Marija Šerifović poslala važnu poruku (video)

Alo pre 4 sati
Posle smrti svog oca Rajka Šerifovića Marija se povukla iz javnosti, a sada se oglasila na društvenoj mreži Instagram. Marija Šerifović se oglasila nakon medijske pauze, te istakla da se nada da joj sledi veseliji period. Posle smrti svog oca Rajka… »
"Vratiću se onakva kakvu me je najviše voleo moj otac": Marija Šerifović priznala kako se oseća nakon velikog gubitka

"Vratiću se onakva kakvu me je najviše voleo moj otac": Marija Šerifović priznala kako se oseća nakon velikog gubitka

Mondo pre 5 sati
Marija Šerifović je u iskrenom i dirljivom obraćanju poručila da veruje kako joj predstoji period koji će biti mnogo bogatiji bojama, radošću i ljubavlju. Nakon smrti svog oca, Rajka Šerifovića, pevačica se povukla iz javnosti, ali je sada prekinula… »
Prekinila tišinu nakon teškog perioda: Marija Šerifović priznala kako se nosi sa gubitkom oca

Prekinila tišinu nakon teškog perioda: Marija Šerifović priznala kako se nosi sa gubitkom oca

Story pre 5 sati
Marija Šerifović nakon teškog perioda i gubitka oca Rajka, na neko vreme se povukla iz javnosti i sa društvenih mreža, na kojima gotovo svakodnevno deli trenutke iz svog života. Tišina koja je usledila nakon njegove smrti bila je jasna poruka da je… »
Marija Šerifović se povukla iz javnosti, SAD donela odluku: Pevačica se oglasila: "Sledi novo poglavlje" (video)

Marija Šerifović se povukla iz javnosti, SAD donela odluku: Pevačica se oglasila: "Sledi novo poglavlje" (video)

Blic pre 6 sati
Ona je opisala emotivno težak period i potrebu za izolacijom radi emotivnog oporavka. Rajko Šerifović je bio važna ličnost u Marijinom životu, kao najvažnija muška figura. Marija Šerifović je u emotivnom izlaganju rekla da joj sleduje period kojem se… »
Marija Šerifović se povukla iz javnosti, a sada donela novu odluku: Oglasila se javno: „Sledi novo poglavlje“

Marija Šerifović se povukla iz javnosti, a sada donela novu odluku: Oglasila se javno: „Sledi novo poglavlje“

Telegraf pre 6 sati
Marija Šerifović je bila aktivna na društvenim mrežama, te je sa pratiocima ranije delila lepe trenutke sa svojim sinom, a nakon smrti oca povukla se sa mreža. Posle smrti svog oca Rajka Šerifovića, pevačica Marija Šerifović se povukla i iz javnosti… »

Vesti dana »