Povezane vesti
Pati Smit: Ljubavno pismo kume panka ljudima koji su uticali na nju
BBC News 30.11.2025
U novim memoarima, Peti Smit piše o ljubavi, bolu, njenom muzičkom putu i otkriću pravog porekla. Dua Lipa se divi njenim knjigama. Tejlor Svift je spominje u pesmi The Tortured Poets Department u stihu: „Ti nisi Dilan Tomas, ja nisam Peti Smit“. Pedeset… »
Danas 30.11.2025
Dua Lipa se divi njenim knjigama. Tejlor Svift je spominje u pesmi The Tortured Poets Department u stihu: „Ti nisi Dilan Tomas, ja nisam Peti Smit“. Pedeset godina posle objavljivanja njenog drskog debija Horses, koji je definisao jednu eru, ponovo je na… »
NIN 30.11.2025
Dua Lipa se divi njenim knjigama. Tejlor Svift je spominje u pesmi The Tortured Poets Department u stihu: "Ti nisi Dilan Tomas, ja nisam Peti Smit". Pedeset godina posle objavljivanja njenog drskog debija Horses, koji je definisao jednu eru, ponovo je na… »
Radio 021 30.11.2025
U novim memoarima, Peti Smit piše o ljubavi, bolu, njenom muzičkom putu i otkriću pravog porekla. Getty Images Peti Smit na nastupu u Londonu Dua Lipa se divi njenim knjigama. Tejlor Svift je spominje u pesmi The Tortured Poets Department u stihu: „Ti… »
Južne vesti 30.11.2025
Getty Images Peti Smit na nastupu u Londonu Dua Lipa se divi njenim knjigama. Tejlor Svift je spominje u pesmi The Tortured Poets Department u stihu: „Ti nisi Dilan Tomas, ja nisam Peti Smit“. Pedeset godina posle objavljivanja njenog drskog debija… »
Vesti dana »
Tramp tvrdi da je Putin prihvatio poziv u Odbor za mir u Gazi, iz Rusije još nije stigla potvrda
Danas pre 4 satijoš 3 povezane
Novak odmah pokazao senzaciji ko je najbolji ikad: Brejk ko od šale, igra u jakom ritmu
Nova pre 25 minutajoš 5 povezanih