Povezane vesti

Boki 13 progovorio o ljubavi i bivšim partnerima, neće više da se krije: "Svi će se iznenaditi!"

Boki 13 progovorio o ljubavi i bivšim partnerima, neće više da se krije: "Svi će se iznenaditi!"

Alo pre 7 sati
Ipak, nije hteo da otkriva da li je u pitanju devojka ili dečko. Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13 je makedonski šoumen koji do sada nikada nije pokazao svoju drugu polovinu. Sada je otvoreno pričao o svojim simpatijama, ali i otkrio kada će… »
"Zbog mene je doživeo svašta, stavili su ga u krivične procese": Boki 13 o roditeljima, evo sa čime se borio

"Zbog mene je doživeo svašta, stavili su ga u krivične procese": Boki 13 o roditeljima, evo sa čime se borio

Mondo pre 8 sati
U životu Bokija 13 bilo je i onih koji ga nisu prihvatili takvog kakav je, ali bilo je i onih kod kojih je upravo zbog toga što je drugačiji i svoj bio i veoma popularan, a kako je njegov tata reagovao na početku kada je počeo da se razlikuje od drugih… »
"Svi će se iznenaditi": Boki 13 progovorio o partnerima, sve je razotkrio: "To je jedna posebna priča"

"Svi će se iznenaditi": Boki 13 progovorio o partnerima, sve je razotkrio: "To je jedna posebna priča"

Telegraf pre 7 sati
Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13 je makedonski šoumen koji do sada nikada nije pokazao svoju drugu polovinu. Boki je sada otvoreno pričao o svojim simpatijama, ali i otkrio kada će pokazati partnera. Šoumen Boki 13 imao je kako ističe simaptije, a… »
(Video) "To je moja odluka apsolutno" Boki 13 progovorio o ljubavi i ljubavnom statusu: "Džaba su pokušavali"

(Video) "To je moja odluka apsolutno" Boki 13 progovorio o ljubavi i ljubavnom statusu: "Džaba su pokušavali"

Blic pre 8 sati
Naglašava izazove koje nosi uloga njegovog partnera zbog javne izloženosti. Šoumen otkriva detalje o svojoj prvoj ljubavi koju opisuje kao srećnu. Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13 je makedonski šoumen koji do sada nikada nije pokazao svoju drugu… »
"Iza moje ženske garderobe krio se revolt i gnev" Boki 13 otkrio kada se prvi put našminkao: Ja sam patrijarhalna osoba

"Iza moje ženske garderobe krio se revolt i gnev" Boki 13 otkrio kada se prvi put našminkao: Ja sam patrijarhalna osoba

Kurir pre 9 sati
Makedonski šoumen Boki 13 izaziva pažnju od prvog trenutka kada se pojavio na javnoj sceni. On je sada otkrio kada se prvi put obukao kao žensko i šta se krije iza ženske garderobe koju nosi. Bojan Jovanovski poznatiji kao Boki 13 rođen je i živi u… »
"Nije mogao to da prihvati" Boki 13 otvorio dušu o odnosu sa ocem, pa priznao: "Zbog mene je doživeo svašta!"

"Nije mogao to da prihvati" Boki 13 otvorio dušu o odnosu sa ocem, pa priznao: "Zbog mene je doživeo svašta!"

Alo pre 9 sati
Majka, s druge strane, bila mu je i ostala ogromna podrška u svemu. Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, jednom prilikom govorio je o svojoj porodici. Još od malih nogu, kako kaže, bio je drugačiji, ali podrške najmilijih nije manjkalo, posebno sa… »
(Video) "Iza ženske garderobe se krio moj revolt i gnev" Boki 13 otkriva kada se prvi put našminkao: "Ja sam patrijarhalna…

(Video) "Iza ženske garderobe se krio moj revolt i gnev" Boki 13 otkriva kada se prvi put našminkao: "Ja sam patrijarhalna…

Blic pre 10 sati
Prvi put se obukao kao žena 2005. godine, imitirajući Severinu, što je izazvalo pažnju publike. Njegova ženska garderoba izražava revolt prema predrasudama i licemerju društva. Makedonski šoumen Boki 13 izaziva pažnju od prvog trenutka kada se pojavio na… »
(Video) "Lep je osećaj kada čovek izađe iz zatvora i može slobodno da šeta" Boki 13 o teškom periodu: "Trauma je trauma i…

(Video) "Lep je osećaj kada čovek izađe iz zatvora i može slobodno da šeta" Boki 13 o teškom periodu: "Trauma je trauma i…

Blic pre 10 sati
U emisiji se govorilo o njegovom životu, uključujući period proveden u zatvoru i povratak nakon njega. Raspravljao je o svojoj strasti prema modi, koja je takođe doprinela njegovim izazovima u životu. Danas, u nedelju u 14.15 sati samo u emisiji "Metar… »
(Video) "Nije mogao da prihvati to, razumem ga" Boki 13 o roditeljima i podršci iako je odmalena bio drugačiji: "Moja majka je…

(Video) "Nije mogao da prihvati to, razumem ga" Boki 13 o roditeljima i podršci iako je odmalena bio drugačiji: "Moja majka je…

Blic pre 11 sati
Naglasio je značaj podrške svoje porodice, posebno majke, koja je uvek bila uz njega i razumela njegovu različitost. Boki 13 govori o svom životu i izazovima s kojima se suočavao od mladosti zbog svoje jedinstvenosti. Poznati šoumen Boki 13 čije je pravo… »
(Video) Ovo je porodična kuća Bokija 13 Makedonski šoumen ističe: "Ja sam iz stare skopske porodice"

(Video) Ovo je porodična kuća Bokija 13 Makedonski šoumen ističe: "Ja sam iz stare skopske porodice"

Blic pre 11 sati
U emisiji "Metar moga sela", Boki 13 je podelio svoje uspomene na detinjstvo u Skoplju, naglašavajući promene u gradu tokom godina. Istakao je da je od detinjstva bio svestan svoje različitosti i uvek se trudio da bude iskren i istrajan u ostvarivanju… »
(Video) U rodnom gradu Bokija 13, zajedno sa ovim makedonskim šoumenom, emisija "Metar moga sela", nedelja 14.15 h, Blic TV

(Video) U rodnom gradu Bokija 13, zajedno sa ovim makedonskim šoumenom, emisija "Metar moga sela", nedelja 14.15 h, Blic TV

Blic pre 15 sati
Boki 13 je ugostio ekipu emisije u svom rodnom Skoplju i zajedno sa nama prošetao ulicama grada u kom je rođen. Priča o svom detinjstvu, zatvorskim danima i ličnim promenama od detinjstva do sadašnjeg vremena. Skoplje je grad u kom je rođen Bojan… »

Vesti dana »