Povezane vesti
Boki 13 progovorio o ljubavi i bivšim partnerima, neće više da se krije: "Svi će se iznenaditi!"
Alo pre 25 dana
Ipak, nije hteo da otkriva da li je u pitanju devojka ili dečko. Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13 je makedonski šoumen koji do sada nikada nije pokazao svoju drugu polovinu. Sada je otvoreno pričao o svojim simpatijama, ali i otkrio kada će… »
"Zbog mene je doživeo svašta, stavili su ga u krivične procese": Boki 13 o roditeljima, evo sa čime se borio
Mondo pre 25 dana
U životu Bokija 13 bilo je i onih koji ga nisu prihvatili takvog kakav je, ali bilo je i onih kod kojih je upravo zbog toga što je drugačiji i svoj bio i veoma popularan, a kako je njegov tata reagovao na početku kada je počeo da se razlikuje od drugih… »
"Svi će se iznenaditi": Boki 13 progovorio o partnerima, sve je razotkrio: "To je jedna posebna priča"
Telegraf pre 25 dana
Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13 je makedonski šoumen koji do sada nikada nije pokazao svoju drugu polovinu. Boki je sada otvoreno pričao o svojim simpatijama, ali i otkrio kada će pokazati partnera. Šoumen Boki 13 imao je kako ističe simaptije, a… »
(Video) "To je moja odluka apsolutno" Boki 13 progovorio o ljubavi i ljubavnom statusu: "Džaba su pokušavali"
Blic pre 25 dana
Naglašava izazove koje nosi uloga njegovog partnera zbog javne izloženosti. Šoumen otkriva detalje o svojoj prvoj ljubavi koju opisuje kao srećnu. Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13 je makedonski šoumen koji do sada nikada nije pokazao svoju drugu… »
"Iza moje ženske garderobe krio se revolt i gnev" Boki 13 otkrio kada se prvi put našminkao: Ja sam patrijarhalna osoba
Kurir pre 25 dana
Makedonski šoumen Boki 13 izaziva pažnju od prvog trenutka kada se pojavio na javnoj sceni. On je sada otkrio kada se prvi put obukao kao žensko i šta se krije iza ženske garderobe koju nosi. Bojan Jovanovski poznatiji kao Boki 13 rođen je i živi u… »
"Nije mogao to da prihvati" Boki 13 otvorio dušu o odnosu sa ocem, pa priznao: "Zbog mene je doživeo svašta!"
Alo pre 25 dana
Majka, s druge strane, bila mu je i ostala ogromna podrška u svemu. Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, jednom prilikom govorio je o svojoj porodici. Još od malih nogu, kako kaže, bio je drugačiji, ali podrške najmilijih nije manjkalo, posebno sa… »
(Video) "Iza ženske garderobe se krio moj revolt i gnev" Boki 13 otkriva kada se prvi put našminkao: "Ja sam patrijarhalna…
Blic pre 25 dana
Prvi put se obukao kao žena 2005. godine, imitirajući Severinu, što je izazvalo pažnju publike. Njegova ženska garderoba izražava revolt prema predrasudama i licemerju društva. Makedonski šoumen Boki 13 izaziva pažnju od prvog trenutka kada se pojavio na… »
(Video) "Nije mogao da prihvati to, razumem ga" Boki 13 o roditeljima i podršci iako je odmalena bio drugačiji: "Moja majka je…
Blic pre 25 dana
Naglasio je značaj podrške svoje porodice, posebno majke, koja je uvek bila uz njega i razumela njegovu različitost. Boki 13 govori o svom životu i izazovima s kojima se suočavao od mladosti zbog svoje jedinstvenosti. Poznati šoumen Boki 13 čije je pravo… »
(Video) "Lep je osećaj kada čovek izađe iz zatvora i može slobodno da šeta" Boki 13 o teškom periodu: "Trauma je trauma i…
Blic pre 25 dana
U emisiji se govorilo o njegovom životu, uključujući period proveden u zatvoru i povratak nakon njega. Raspravljao je o svojoj strasti prema modi, koja je takođe doprinela njegovim izazovima u životu. Danas, u nedelju u 14.15 sati samo u emisiji "Metar… »
(Video) Ovo je porodična kuća Bokija 13 Makedonski šoumen ističe: "Ja sam iz stare skopske porodice"
Blic pre 25 dana
U emisiji "Metar moga sela", Boki 13 je podelio svoje uspomene na detinjstvo u Skoplju, naglašavajući promene u gradu tokom godina. Istakao je da je od detinjstva bio svestan svoje različitosti i uvek se trudio da bude iskren i istrajan u ostvarivanju… »
(Video) U rodnom gradu Bokija 13, zajedno sa ovim makedonskim šoumenom, emisija "Metar moga sela", nedelja 14.15 h, Blic TV
Blic pre 25 dana
Boki 13 je ugostio ekipu emisije u svom rodnom Skoplju i zajedno sa nama prošetao ulicama grada u kom je rođen. Priča o svom detinjstvu, zatvorskim danima i ličnim promenama od detinjstva do sadašnjeg vremena. Skoplje je grad u kom je rođen Bojan… »
Vesti dana »
Nastavljen pad nataliteta u Srbiji: U prvih 11 meseci rođene 53.283 bebe, za 1.886 manje u odnosu na isti period lani
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 44 povezane
Oprez vozačima: Sneg na putevima, u pojedinim delovima Srbije očekuje se i do 40 centimetara pokrivača
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 41 povezana
Ministarka Đedović Handanović: Srbija podržava pregovore NIS i MOL sa OFAC-om
In medija pre 3 satajoš 27 povezanih
Izraelci o Lundbergu i Partizanu: "Vraća se u kuću devojke koja ga je izbacila"
Sportske.net pre 16 minutajoš 34 povezane