Povezane vesti

Kluni je godinama bio ljubomoran na Breda Pita zbog jedne uloge, a onda se umešao i Adam Sandler: "Kad je Bred skinuo majicu…

Kluni je godinama bio ljubomoran na Breda Pita zbog jedne uloge, a onda se umešao i Adam Sandler: "Kad je Bred skinuo majicu…

Blic pre 5 sati
Džordž Kluni je izjavio da ga i dalje nervira što je Bred Pit dobio ulogu u filmu 'Telma i Luiz' umesto njega. Pitov uspeh u filmu 'Telma i Luiz' bio je odskočna daska za njegovu karijeru u Holivudu. Američki glumac Džordž Kluni otkrio je da ga i dan… »
Džordž Kluni godinama bio ljut na Breda Pita: Jednu ulogu dugo nije mogao da mu oprosti

Džordž Kluni godinama bio ljut na Breda Pita: Jednu ulogu dugo nije mogao da mu oprosti

Kurir pre 7 sati
Iako su danas bliski prijatelji i saradnici, Džordž Kluni i Bred Pit su decenijama bili prijateljski rivali zbog jedne uloge koja je Pitu lansirala karijeru, a Klunija ostavila s gorkim ukusom u ustima. U nedavnom intervjuu povodom promocije svog novog… »
Kluni o ulozi iz snova od pre više od 30 godina: "Bred Pit me pobedio – ta šansa je mogla da promeni moj život"

Kluni o ulozi iz snova od pre više od 30 godina: "Bred Pit me pobedio – ta šansa je mogla da promeni moj život"

Euronews pre 8 sati
Američki glumac Džordž Klouni otkrio je da ga i dan danas nervira činjenica da je njegov prijatelj, američki glumac Bred Pit dobio filmsku ulogu u filmu "Telma i Luiz" početkom devedesetih godina koja je, kako kaže, mogla da pokrene njegovu karijeru… »
Džordž Kluni i dalje ljubomoran na Breda Pita zbog uloge u filmu „Telma i Luiz”

Džordž Kluni i dalje ljubomoran na Breda Pita zbog uloge u filmu „Telma i Luiz”

Politika pre 8 sati
Smatra da je ta uloga mogla da bude prekretnica u njegovoj karijeri. Holivudski glumac Džordž Kluni priznao je da ga i danas kopka činjenica da je njegov kolega i prijatelj Bred Pit dobio ulogu u filmu „Telma i Luiz” ranih devedesetih. Kluni smatra da je… »
"Bred me i danas zadirkuje zbog toga": Kluni o ulozi koja je proslavila Pita, a koja je mogla da bude njegova

"Bred me i danas zadirkuje zbog toga": Kluni o ulozi koja je proslavila Pita, a koja je mogla da bude njegova

Telegraf pre 8 sati
Američki glumac Džordž Klouni otkrio je da ga i dan danas nervira činjenica da je njegov prijatelj, američki glumac Bred Pit dobio filmsku ulogu u filmu "Telma i Luiz" početkom devedesetih godina koja je, kako kaže, mogla da pokrene njegovu karijeru… »

Vesti dana »