Povezane vesti
Publilka ga nije puštala sa bine! Peđa Jovanović priredio spektakl u rasprodatoj hali Morača u Podgorici!
Kurir pre 7 sati
U prepunoj hali Morača u Podgorici, pevač Peđa Jovanović održao je sinoć veliki solistički koncert koji će se dugo pamtiti. Publika je ispunila svako mesto više od 6.000 ljudi uživalo je u izvođenju brojnih hitova tokom trosatnog spektakla koji je… »
Mirza Selimović gestom na koncertu oduševio celu javnost: Pevač svima održao lekciju iz humanosti
Mondo pre 8 sati
Mirza Selimović sinoć je, u subotu 29. novembra, priredio nezaboravnu muzičku noć u Tuzli, gde je pred više od 4.000 posetilaca održao koncert koji će se dugo pamtiti. Prepuna dvorana odzvanjala je hitovima, emocijama i iskrenom povezanošću između… »
Mirza Selimović honorar od koncerta u Tuzli donira deci bez roditeljskog staranja: "To mi je najveća nagrada"
Blic pre 9 sati
Publika je s oduševljenjem reagovala na izvedbe, stvarajući atmosferu punu emocija. Sav prihod od koncerta biće doniran deci bez roditeljskog staranja, čime je Mirza iskazao humano srce. Popularni pevač Mirza Selimović sinoć je, u subotu 29. novembra… »
Gospodin čovek! Mirza Selimović honorar od koncerta u Tuzli donira deci bez roditeljskog staranja
Kurir pre 10 sati
Mirza Selimović sinoć je, u subotu 29. novembra, priredio nezaboravnu muzičku noć u Tuzli, gde je pred više od 4.000 posetilaca održao koncert koji će se dugo pamtiti. Prepuna dvorana odzvanjala je hitovima, emocijama i iskrenom povezanošću između… »
Mirza Selimović honorar od koncerta u Tuzli donira deci bez roditeljskog staranja: "To mi je najveća nagrada"
Telegraf pre 10 sati
Popularni pevač Mirza Selimović sinoć je, u subotu 29. novembra, priredio nezaboravnu muzičku noć u Tuzli, gde je pred više od 4.000 posetilaca održao koncert koji će se dugo pamtiti. Prepuna dvorana odzvanjala je hitovima, emocijama i iskrenom… »
Vesti dana »
"Bilo je privođenja, nosili su palice" Dačić o izbornom danu u Mionici, Negotinu i Sečnju: "Određeni broj ljudi bio pripremljen za pravljenje haosa"
Blic pre 3 satajoš 3 povezane
"Ja podršku Dodika nisam tražio, on moju jeste" Lukas odgovorio Dodiku nakon slike sa Naserom Orićem
Blic pre 3 satajoš 5 povezanih
Vučić slavi nakon pobede na izborama: "Srećan što sam imao vremena da se proveselim sa Danilom za rođendan"
Telegraf pre 14 minutajoš 4 povezane
Studenti i građani ispred RTS-a nezadovoljni izveštavanjem o lokalnim izborima, saobraćaj obustavljen (FOTO; VIDEO)
Danas pre 10 minutajoš 1 povezana
Umro poznati pevač Jutros pronađen mrtav u hotelskoj sobi: Mirko Perković imao nastup veče pre smrti
Blic pre 35 minutajoš 1 povezana