Povezane vesti
Pevačica ima muža milionera, stigla sa tezge zakamuflirana: "Bila sam hapšena i znam kroz šta prolaze"
Telegraf 30.11.2025
Jana Todorović i ove nedelje kasno popodne sletela je na beogradski aerodrom, ali ovog puta vidno zakamuflirana. Kako je i sama izjavila, to joj je i bio cilj, kako je novinarske ekipe ne bi prepoznale. Jana Todorović redovno nastupa u dijaspori, pa smo… »
Bila sam hapšena: Naša pevačica došla zakamuflirana na aerodrom, pa poručila: "Morala sam da se maskiram da me ne prepoznate"…
Blic 30.11.2025
Jana Todorović redovan je gost beogradskog aerdroma, pa smo sada imali prilike da je vidimo zakamufliranu, a i sama je rekla da joj je to bio cilj, kako je novinarske ekipe ne bi prepoznale. Jana Todorović redovno nastupa u dijaspori, pa smo je sada… »
Vesti dana »
I danas sunčano, ali evo gde će biti svežije za 7 stepeni: U ovom delu zemlje i dalje 39
Telegraf pre 2 satajoš 5 povezanih
Zelenski najavio osvetu za napad na krivi rog: "Zverski udar koji je bio ciljan i podmukao"!
Kurir pre 6 satijoš 4 povezane
Borba sa požarima u Srbiji ne jenjava! Ljudi evakuisani, uvedena vanredna situacija, a ovde je najteže
Telegraf pre 25 minutajoš 2 povezane
Virus Zapadnog Nila širi se Evropom: Više od 10 zemalja prijavilo slučajeve zaraze
RTV pre 2 satajoš 1 povezana