Povezane vesti
Pevačica ima muža milionera, stigla sa tezge zakamuflirana: "Bila sam hapšena i znam kroz šta prolaze"
Telegraf 30.11.2025
Jana Todorović i ove nedelje kasno popodne sletela je na beogradski aerodrom, ali ovog puta vidno zakamuflirana. Kako je i sama izjavila, to joj je i bio cilj, kako je novinarske ekipe ne bi prepoznale. Jana Todorović redovno nastupa u dijaspori, pa smo… »
Bila sam hapšena: Naša pevačica došla zakamuflirana na aerodrom, pa poručila: "Morala sam da se maskiram da me ne prepoznate"…
Blic 30.11.2025
Jana Todorović redovan je gost beogradskog aerdroma, pa smo sada imali prilike da je vidimo zakamufliranu, a i sama je rekla da joj je to bio cilj, kako je novinarske ekipe ne bi prepoznale. Jana Todorović redovno nastupa u dijaspori, pa smo je sada… »
Vesti dana »
"Grenland - američka teritorija od 2026": Tramp ponovo provocira, ovoga puta kolorizovano
Euronews pre 36 minutajoš 28 povezanih
Makron u Davosu u "top gan" izdanju napao Trampa: "Krećemo se ka svetu bezakonja, SAD nastoje da oslabe Evropu"
Blic pre 6 minutajoš 44 povezane
Kakav je dogovor oko NIS: Radosavljević ukazuje na dobru i lošu vest
N1 Info pre 5 satijoš 31 povezana
Novi napad botova na naloge Nova.rs, N1, Nova TV, Danas i Radar: Broj pratilaca enormno raste
Nova pre 1 satjoš 6 povezanih
Tramp ucenjuje Makrona: Ako ne uđe u moj Odbor za mir, dobija carine od 200 odsto na vino i šampanjac
Radio 021 pre 2 satajoš 22 povezane