Povezane vesti
Grosi: Trampove izjave o nuklearnim testovima su političke i odgovor drugim liderima
Euronews pre 25 dana
Generalni direktor Međunarodne agencije za atomsku energiju (IAEA) Rafael Grosi izjavio je danas da smatra da izjave američkog predsednika Donalda Trampa o nastavku testiranja nuklearnog oružja predstavljaju odgovor na izjave drugih političkih lidera… »
"Trampova izjava je odgovor drugim liderima"
B92 pre 25 dana
Generalni direktor Međunarodne agencije za atomsku energiju (IAEA) Rafael Grosi izjavio je danas da smatra da izjave američkog predsednika Donalda Trampa o nastavku testiranja nuklearnog oružja predstavljaju odgovor na izjave drugih političkih lidera… »
Rafael Grosi: Trampove izjave o nuklearnim testovima su odgovor drugim liderima
Politika pre 25 dana
„Ako želite da budete globalni lider, morate da razgovarate sa celim svetom”– rekao je Grosi. RIM – Generalni direktor Međunarodne agencije za atomsku energiju (IAEA) Rafael Grosi izjavio je danas da smatra da izjave američkog predsednika Donalda Trampa… »
"I ja sam kritikovan zbog toga", Grosi: Trampove izjave o nuklearnim testovima su odgovor drugim liderima
Večernje novosti pre 25 dana
GENERALNI direktor Međunarodne agencije za atomsku energiju (IAEA) Rafael Grosi izjavio je danas da smatra da izjave američkog predsednika Donalda Trampa o nastavku testiranja nuklearnog oružja predstavljaju odgovor na izjave drugih političkih lidera… »
Vesti dana »
"Kako raspisati pobedu": Studenti Tehnološkog u Novom Sadu u nedelju organizuju tribinu o izborima
N1 Info pre 2 satajoš 37 povezanih
Studentu Bogdanu Jovičiću ukinuta mera zabrane napuštanja stana
Moj Novi Sad pre 3 satajoš 17 povezanih
Uživo, Partizan - Makabi: Pejn pravi razliku, žestoka borba u Areni
Mondo pre 17 minutajoš 33 povezane