Povezane vesti

Grosi: Trampove izjave o nuklearnim testovima su političke i odgovor drugim liderima

Grosi: Trampove izjave o nuklearnim testovima su političke i odgovor drugim liderima

Euronews pre 5 sati
Generalni direktor Međunarodne agencije za atomsku energiju (IAEA) Rafael Grosi izjavio je danas da smatra da izjave američkog predsednika Donalda Trampa o nastavku testiranja nuklearnog oružja predstavljaju odgovor na izjave drugih političkih lidera… »
"Trampova izjava je odgovor drugim liderima"

"Trampova izjava je odgovor drugim liderima"

B92 pre 6 sati
Generalni direktor Međunarodne agencije za atomsku energiju (IAEA) Rafael Grosi izjavio je danas da smatra da izjave američkog predsednika Donalda Trampa o nastavku testiranja nuklearnog oružja predstavljaju odgovor na izjave drugih političkih lidera… »
Rafael Grosi: Trampove izjave o nuklearnim testovima su odgovor drugim liderima

Rafael Grosi: Trampove izjave o nuklearnim testovima su odgovor drugim liderima

Politika pre 6 sati
„Ako želite da budete globalni lider, morate da razgovarate sa celim svetom”– rekao je Grosi. RIM – Generalni direktor Međunarodne agencije za atomsku energiju (IAEA) Rafael Grosi izjavio je danas da smatra da izjave američkog predsednika Donalda Trampa… »
"I ja sam kritikovan zbog toga", Grosi: Trampove izjave o nuklearnim testovima su odgovor drugim liderima

"I ja sam kritikovan zbog toga", Grosi: Trampove izjave o nuklearnim testovima su odgovor drugim liderima

Večernje novosti pre 6 sati
GENERALNI direktor Međunarodne agencije za atomsku energiju (IAEA) Rafael Grosi izjavio je danas da smatra da izjave američkog predsednika Donalda Trampa o nastavku testiranja nuklearnog oružja predstavljaju odgovor na izjave drugih političkih lidera… »

Vesti dana »