Повезане вести

Гроси: Трампове изјаве о нуклеарним тестовима су политичке и одговор другим лидерима

Гроси: Трампове изјаве о нуклеарним тестовима су политичке и одговор другим лидерима

Еуроневс 30.11.2025
Генерални директор Међународне агенције за атомску енергију (ИАЕА) Рафаел Гроси изјавио је данас да сматра да изјаве америчког председника Доналда Трампа о наставку тестирања нуклеарног оружја представљају одговор на изјаве… »
"Трампова изјава је одговор другим лидерима"

"Трампова изјава је одговор другим лидерима"

Б92 30.11.2025
Генерални директор Међународне агенције за атомску енергију (ИАЕА) Рафаел Гроси изјавио је данас да сматра да изјаве америчког председника Доналда Трампа о наставку тестирања нуклеарног оружја представљају одговор на изјаве… »
Рафаел Гроси: Трампове изјаве о нуклеарним тестовима су одговор другим лидерима

Рафаел Гроси: Трампове изјаве о нуклеарним тестовима су одговор другим лидерима

Политика 30.11.2025
„Ако желите да будете глобални лидер, морате да разговарате са целим светом”– рекао је Гроси. РИМ – Генерални директор Међународне агенције за атомску енергију (ИАЕА) Рафаел Гроси изјавио је данас да сматра да изјаве америчког… »
"И ја сам критикован због тога", Гроси: Трампове изјаве о нуклеарним тестовима су одговор другим лидерима

"И ја сам критикован због тога", Гроси: Трампове изјаве о нуклеарним тестовима су одговор другим лидерима

Вечерње новости 30.11.2025
ГЕНЕРАЛНИ директор Међународне агенције за атомску енергију (ИАЕА) Рафаел Гроси изјавио је данас да сматра да изјаве америчког председника Доналда Трампа о наставку тестирања нуклеарног оружја представљају одговор на изјаве… »

Вести дана »