Povezane vesti

Mijailović najavio otkaze: Sa nekim igračima ćemo raskinuti ugovore

Mijailović najavio otkaze: Sa nekim igračima ćemo raskinuti ugovore

Kurir pre 26 dana
Predsednik Partizana Ostoja Mijailović najavio je da će sa nekim igračima biti raskinuti ugovori. Nedisciplina igrača bila je povod odlaska Željka Obradovića sa klupe Partizana. Najtrofejniji trener u istoriji Evrolige, istakao je da nije mogao više da… »
Ostoja Mijailović progovorio o svojoj ostavci: „Mogu već noćas da je podnesem, neka mi skandiraju“

Ostoja Mijailović progovorio o svojoj ostavci: „Mogu već noćas da je podnesem, neka mi skandiraju“

Nova pre 26 dana
Ostoja Mijailović, predsednik Košarkaškog kluba Partizan, javno je govorio nakon ostavke Željka Obradovića na mesto trenera. U subotu je zvanično objavljeno da Željko Obradović više nije trener Partizana, nakon čega je Mijailović gostovao na televiziji… »
Šta će biti sa igračima Partizana koji su ''psovali stručni štab?!''

Šta će biti sa igračima Partizana koji su ''psovali stručni štab?!''

Sportske.net pre 26 dana
Predsednik Partizana Ostoja Mijailović je večeras demantovao i spekulacije oko problema sa Željkom Obradoviućem vezano za mesta u prvom redu gledališta u ''Beogradskoj areni'' i nazvao ih ''klasičnim glupostima, a naredna tema razgovora u emisiji… »
Ostoja Mijailović progovorio o Andrei Trinkijeriju: "Bio sam kriv i za njega, vređali su me"

Ostoja Mijailović progovorio o Andrei Trinkijeriju: "Bio sam kriv i za njega, vređali su me"

Mondo pre 26 dana
Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović govorio je o trenutnom stanju u klubu, a između ostalog odgovarao je i na pitanja o novom treneru ekipe. Za sada je plan da narednu utakmicu sa klupe vodi neko od asistenata, a novi trener će biti postavljen kada… »
"Nisam menjao Željkovo oproštajno pismo": Mijailović otkrio kada je Obradović prvi put pomenuo ostavku

"Nisam menjao Željkovo oproštajno pismo": Mijailović otkrio kada je Obradović prvi put pomenuo ostavku

Kurir pre 26 dana
Predsednik Košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović otkrio je detalje odlaska Željka Obradovića. Mijailović je gostovao u emisiji "Direktno sa Minjom Miletić" na TV Euronews. "Postoji dešavanje pre odlaska u Atinu, a gde se Željko požalio na… »
Ko menja Obradovića?; Mijailović: "Trinkijerija nisam video od kad je otišao"

Ko menja Obradovića?; Mijailović: "Trinkijerija nisam video od kad je otišao"

B92 pre 26 dana
Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović govorio je i o potencijalnim naslednicima trenera Željka Obradovića. Obradović je podneo ostavku na tu funkciju, a klub je napustio i sportski direktor Zoran Savić. Pronalaženje zamene za Savića je prioritet, a… »
Ostoja Mijailović pomenuo Trinkijerija: "Imate situaciju sa Sferopulosom, sa njim sam se poslednji put čuo..."

Ostoja Mijailović pomenuo Trinkijerija: "Imate situaciju sa Sferopulosom, sa njim sam se poslednji put čuo..."

Telegraf pre 26 dana
Teška situacija u KK Partizan nakon odlaska Željka Obradovića, bila je povod da se Ostoja Mijailović javnosti obrati u emisiji "Direktno sa Minjom Miletić" na televiziji Euronews. Jedna od tema bio je naredni trener, pošto je potvrdio da je Žoc zasigurno… »
"Nema šta da podnosim ostavku, ovi što su najbučniji...": Ostoja Mijailović govorio na TV o udarnoj temi

"Nema šta da podnosim ostavku, ovi što su najbučniji...": Ostoja Mijailović govorio na TV o udarnoj temi

Telegraf pre 26 dana
Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović gostovao je u emisiji "Direktno sa Minjom Miletić" na televiziji "Euronews". Govorio je o ostavci Željka Obradovića, a zatim i o temama povezanim sa tom. Tako je upitan da li će potencijalno podneti ostavku, pošto… »
Ostoja Mijailović otkrio glavni razlog odlaska Željka Obradovića, pa najavio otkaze: "Žoc se žalio..."

Ostoja Mijailović otkrio glavni razlog odlaska Željka Obradovića, pa najavio otkaze: "Žoc se žalio..."

Telegraf pre 26 dana
Glavna tema u košarkškoj Srbiji ovih dana je odlazak Željka Obradovića sa mesta šefa stručnog štaba Partizana. Ostoja Mijailović je u emisiji "Direktno sa Minjom Miletić" na TV Euronews govorio o narednim potezima. Istakao je da je Željko Obradović… »

Vesti dana »