Повезане вести

Мијаиловић најавио отказе: Са неким играчима ћемо раскинути уговоре

Мијаиловић најавио отказе: Са неким играчима ћемо раскинути уговоре

Курир 30.11.2025
Председник Партизана Остоја Мијаиловић најавио је да ће са неким играчима бити раскинути уговори. Недисциплина играча била је повод одласка Жељка Обрадовића са клупе Партизана. Најтрофејнији тренер у историји Евролиге, истакао… »
Остоја Мијаиловић проговорио о својој оставци: „Могу већ ноћас да је поднесем, нека ми скандирају“

Остоја Мијаиловић проговорио о својој оставци: „Могу већ ноћас да је поднесем, нека ми скандирају“

Нова 30.11.2025
Остоја Мијаиловић, председник Кошаркашког клуба Партизан, јавно је говорио након оставке Жељка Обрадовића на место тренера. У суботу је званично објављено да Жељко Обрадовић више није тренер Партизана, након чега је Мијаиловић… »
Шта ће бити са играчима Партизана који су ''псовали стручни штаб?!''

Шта ће бити са играчима Партизана који су ''псовали стручни штаб?!''

Спортске.нет 30.11.2025
Председник Партизана Остоја Мијаиловић је вечерас демантовао и спекулације око проблема са Жељком Обрадовиућем везано за места у првом реду гледалишта у ''Београдској арени'' и назвао их ''класичним глупостима, а наредна тема… »
"Нисам мењао Жељково опроштајно писмо": Мијаиловић открио када је Обрадовић први пут поменуо оставку

"Нисам мењао Жељково опроштајно писмо": Мијаиловић открио када је Обрадовић први пут поменуо оставку

Курир 30.11.2025
Председник Кошаркашког клуба Партизан Остоја Мијаиловић открио је детаље одласка Жељка Обрадовића. Мијаиловић је гостовао у емисији "Директно са Мињом Милетић" на ТВ Еуроневс. "Постоји дешавање пре одласка у Атину, а где се… »
Остоја Мијаиловић проговорио о Андреи Тринкијерију: "Био сам крив и за њега, вређали су ме"

Остоја Мијаиловић проговорио о Андреи Тринкијерију: "Био сам крив и за њега, вређали су ме"

Мондо 30.11.2025
Председник КК Партизан Остоја Мијаиловић говорио је о тренутном стању у клубу, а између осталог одговарао је и на питања о новом тренеру екипе. За сада је план да наредну утакмицу са клупе води неко од асистената, а нови тренер… »
Ко мења Обрадовића?; Мијаиловић: "Тринкијерија нисам видео од кад је отишао"

Ко мења Обрадовића?; Мијаиловић: "Тринкијерија нисам видео од кад је отишао"

Б92 30.11.2025
Председник КК Партизан Остоја Мијаиловић говорио је и о потенцијалним наследницима тренера Жељка Обрадовића. Обрадовић је поднео оставку на ту функцију, а клуб је напустио и спортски директор Зоран Савић. Проналажење замене за… »
"Нема шта да подносим оставку, ови што су најбучнији...": Остоја Мијаиловић говорио на ТВ о ударној теми

"Нема шта да подносим оставку, ови што су најбучнији...": Остоја Мијаиловић говорио на ТВ о ударној теми

Телеграф 30.11.2025
Председник КК Партизан Остоја Мијаиловић гостовао је у емисији "Директно са Мињом Милетић" на телевизији "Еуроневс". Говорио је о оставци Жељка Обрадовића, а затим и о темама повезаним са том. Тако је упитан да ли ће… »
Остоја Мијаиловић поменуо Тринкијерија: "Имате ситуацију са Сферопулосом, са њим сам се последњи пут чуо..."

Остоја Мијаиловић поменуо Тринкијерија: "Имате ситуацију са Сферопулосом, са њим сам се последњи пут чуо..."

Телеграф 30.11.2025
Тешка ситуација у КК Партизан након одласка Жељка Обрадовића, била је повод да се Остоја Мијаиловић јавности обрати у емисији "Директно са Мињом Милетић" на телевизији Еуроневс. Једна од тема био је наредни тренер, пошто је… »
Остоја Мијаиловић открио главни разлог одласка Жељка Обрадовића, па најавио отказе: "Жоц се жалио..."

Остоја Мијаиловић открио главни разлог одласка Жељка Обрадовића, па најавио отказе: "Жоц се жалио..."

Телеграф 30.11.2025
Главна тема у кошаркшкој Србији ових дана је одлазак Жељка Обрадовића са места шефа стручног штаба Партизана. Остоја Мијаиловић је у емисији "Директно са Мињом Милетић" на ТВ Еуроневс говорио о наредним потезима. Истакао је да… »

Вести дана »