Povezane vesti
Student Sava: Delili su nas, ali je od 12. aprila u Novom Pazaru zajedništvo postalo neraskidivo
N1 Info 30.11.2025
Sava Nikolić, student iz Ćuprije čiji je zagrljaj sa Nadijom Delimeđac tokom marša solidarnosti ka Novom Sadu pokazao da ljudskost može postojati iznad verskih i kulturnih razlika, rekao je u emisiji “Da sam ja neko” da je od protesta u Novom Pazaru u… »
Student Sava Nikolić: „12. april u Novom Pazaru zauvek urezan u sećanju, delili su nas, a tad je naše zajedništvo postalo…
Nova 30.11.2025
Sava Nikolić, student iz Ćuprije čiji je zagrljaj sa Nadijom Delimeđac tokom marša solidarnosti ka Novom Sadu pokazao da ljudskost može postojati iznad verskih i kulturnih razlika, rekao je u emisiji “Da sam ja neko” da je od protesta u Novom Pazaru u… »
Vesti dana »
Sijetl: Policija uhapsila osumnjičenog nakon pucnjave u kojoj je ubijeno troje ljudi
Beta pre 8 minutajoš 26 povezanih
Ogromne gužve na granicama: Kamioni čekaju više sati na ovim prelazima
Telegraf pre 33 minutajoš 26 povezanih
Vremenski obrt u Novom Pazaru: Stižu pljuskovi, a zatim talas vreline do 33 stepena
IndeksOnline pre 43 minutajoš 22 povezane
Tragedija na Elbrusu: Preživeli planinar otkrio šta se dogodilo tokom uspona
Euronews pre 28 minutajoš 17 povezanih
Jedna tačka dnevnog reda Vanredna sednica Skupštine: Poslanici danas raspravljaju o nepoverenju Vladi Srbije
Blic pre 13 minutajoš 11 povezanih