Povezane vesti
Student Sava: Delili su nas, ali je od 12. aprila u Novom Pazaru zajedništvo postalo neraskidivo
N1 Info 30.11.2025
Sava Nikolić, student iz Ćuprije čiji je zagrljaj sa Nadijom Delimeđac tokom marša solidarnosti ka Novom Sadu pokazao da ljudskost može postojati iznad verskih i kulturnih razlika, rekao je u emisiji “Da sam ja neko” da je od protesta u Novom Pazaru u… »
Student Sava Nikolić: „12. april u Novom Pazaru zauvek urezan u sećanju, delili su nas, a tad je naše zajedništvo postalo…
Nova 30.11.2025
Sava Nikolić, student iz Ćuprije čiji je zagrljaj sa Nadijom Delimeđac tokom marša solidarnosti ka Novom Sadu pokazao da ljudskost može postojati iznad verskih i kulturnih razlika, rekao je u emisiji “Da sam ja neko” da je od protesta u Novom Pazaru u… »
Vesti dana »
Ministarstvo odredilo da škole vode đake na EXPO, ali ne i ko će to da plati: Resor Dejana Vuka Stankovića bez odgovora na ovo pitanje
Nova ekonomija pre 3 satajoš 33 povezane
Sporazum između MOL-a i Vlade Srbije ne znači ništa dok Gasprom ne pristane
Mašina pre 4 satijoš 64 povezane
Uživo, Meksiko - Južna Afrika: Počinje Svetsko prvenstvo, ovo smo čekali tri i po godine
Mondo pre 6 minutajoš 33 povezane
Tužilaštvo traži pritvor za trojicu pripadnika interventne i direktora lokala na Autokomandi
Sputnik pre 1 satjoš 44 povezane