Povezane vesti
Student Sava: Delili su nas, ali je od 12. aprila u Novom Pazaru zajedništvo postalo neraskidivo
N1 Info 30.11.2025
Sava Nikolić, student iz Ćuprije čiji je zagrljaj sa Nadijom Delimeđac tokom marša solidarnosti ka Novom Sadu pokazao da ljudskost može postojati iznad verskih i kulturnih razlika, rekao je u emisiji “Da sam ja neko” da je od protesta u Novom Pazaru u… »
Student Sava Nikolić: „12. april u Novom Pazaru zauvek urezan u sećanju, delili su nas, a tad je naše zajedništvo postalo…
Nova 30.11.2025
Sava Nikolić, student iz Ćuprije čiji je zagrljaj sa Nadijom Delimeđac tokom marša solidarnosti ka Novom Sadu pokazao da ljudskost može postojati iznad verskih i kulturnih razlika, rekao je u emisiji “Da sam ja neko” da je od protesta u Novom Pazaru u… »
Vesti dana »
Gradonačelnica Loznice: Ukinuta vanredna situacija, pripravnost zbog mogućih poplava
Beta pre 1 satjoš 47 povezanih
Najlepše čestitke za Srpsku Novu godinu: Poželite voljenima srećan i blagosloven početak
Mondo pre 44 minutajoš 43 povezane
Bojana Selaković: Aktuelnim vlastima u Beogradu nikada nije bio cilj članstvo Srbije u EU
Beta pre 1 satjoš 27 povezanih
Protesti u Iranu: Najmanje 2.000 mrtvih, Tramp poručio demonstrantima da 'pomoć stiže'
BBC News pre 9 minutajoš 26 povezanih