Povezane vesti
Student Sava: Delili su nas, ali je od 12. aprila u Novom Pazaru zajedništvo postalo neraskidivo
N1 Info 30.11.2025
Sava Nikolić, student iz Ćuprije čiji je zagrljaj sa Nadijom Delimeđac tokom marša solidarnosti ka Novom Sadu pokazao da ljudskost može postojati iznad verskih i kulturnih razlika, rekao je u emisiji “Da sam ja neko” da je od protesta u Novom Pazaru u… »
Student Sava Nikolić: „12. april u Novom Pazaru zauvek urezan u sećanju, delili su nas, a tad je naše zajedništvo postalo…
Nova 30.11.2025
Sava Nikolić, student iz Ćuprije čiji je zagrljaj sa Nadijom Delimeđac tokom marša solidarnosti ka Novom Sadu pokazao da ljudskost može postojati iznad verskih i kulturnih razlika, rekao je u emisiji “Da sam ja neko” da je od protesta u Novom Pazaru u… »
Vesti dana »
Ko pobedi ima pravo da provocira rivala: Karlik i metla na Instagram storiju kao poruka Zvezdašima!
Hot sport pre 21 minutajoš 37 povezanih
Vremenska prognoza za petak 22. maj 2026: Danas promenljivo oblačno sa kišom, temperatura do 26
Serbian News Media pre 1 satjoš 22 povezane
Uhapšeno više osoba po nalogu VJT Niš u vezi organizacije sportskog dogaaja u Boru, na teret im se stvalja zloupotreba položaja
Insajder pre 26 minutajoš 19 povezanih
Počinje fajnal-for Evrolige - Milutinov jedini Srbin, Valensija sanja čudo
RTS pre 1 satjoš 18 povezanih
Kijev ponovo udario na civile - napad na školu i dom u LNR trajao četiri sata, ima poginulih /video/
Sputnik pre 25 minutajoš 12 povezanih