Povezane vesti
Ne postoji "plan B" ako hokejaška dvorana ne bude završena do početka ZOI
Sportske.net pre 1 sat
Organizatori predstojećih Zimskih olimpijskih igara u Milanu i Kortini nemaju rezervni plan, ako glavna hala za takmičenja u hokeju na ledu ne bude završena na vreme. Izgradnja arene koja bi trebalo da dočeka NHL igrače na Igrama prvi put posle više od… »
Organizatori nemaju rezervni plan ako hokejaška dvorana ne bude završena do početka ZOI
Radio sto plus pre 9 sati
Izgradnja arene koja bi trebalo da dočeka NHL igrače na Igrama prvi put posle više od decenije kasni i čini se da će radovi trajati do samog početka takmičenja. Probni događaj u Santađulija dvorani za hokej, novom objektu kapaciteta 16.000 mesta na obodu… »
Vesti dana »
Studenti i opozicija: S obzirom na izborne uslove, zadovoljni rezultatima
Danas pre 1 satjoš 3 povezane
"Ja podršku Dodika nisam tražio, on moju jeste" Lukas odgovorio Dodiku nakon slike sa Naserom Orićem
Blic pre 3 satajoš 5 povezanih
Vučić slavi nakon pobede na izborama: "Srećan što sam imao vremena da se proveselim sa Danilom za rođendan"
Telegraf pre 14 minutajoš 4 povezane
Studenti i građani ispred RTS-a nezadovoljni izveštavanjem o lokalnim izborima, saobraćaj obustavljen (FOTO; VIDEO)
Danas pre 10 minutajoš 1 povezana
Umro poznati pevač Jutros pronađen mrtav u hotelskoj sobi: Mirko Perković imao nastup veče pre smrti
Blic pre 35 minutajoš 1 povezana