Povezane vesti

Violeta priznala ubistvo Miroljuba, telo nakon krvavog zločina spalila u autu! Sud naložio veštačenje osumnjičene

Violeta priznala ubistvo Miroljuba, telo nakon krvavog zločina spalila u autu! Sud naložio veštačenje osumnjičene

Alo pre 24 minuta
Viši sud u Požarevcu naložio je dopunsko veštačenje uračunljivosti Violete S. u trenutku izvršenja zločina. Violeta S. , supruga ubijenog Miroljuba S. iz Dragovca kod Požarevca, na glavnom ročištu pred Višim sudom u ovom gradu priznala je da je ubila… »
"Tukao me je i varao, presudila sam mu na farmi": Violeta priznala da je ubila svog muža, pa pokušala da ga zapali

"Tukao me je i varao, presudila sam mu na farmi": Violeta priznala da je ubila svog muža, pa pokušala da ga zapali

Mondo pre 2 sata
Violeta S., supruga ubijenog Miroljuba Stanojevića iz Dragovca kod Požarevca, na glavnom ročištu pred Višim sudom u ovom gradu priznala je da je ubila svog supruga u aprilu 2021. godine i pokušala da se reši tela jer ju je godinama zlostavljao i varao… »
Žena priznala da je ubila muža, pa pokušala da ga zapali: Tukao me je i varao, presudila sam mu na farmi

Žena priznala da je ubila muža, pa pokušala da ga zapali: Tukao me je i varao, presudila sam mu na farmi

Kurir pre 2 sata
Violeta S. , supruga ubijenog Miroljuba Stanojevića iz Dragovca kod Požarevca, na glavnom ročištu pred Višim sudom u ovom gradu priznala je da je ubila svog supruga u aprilu 2021. godine i pokušala da se reši tela jer ju je godinama zlostavljao i varao… »

Vesti dana »