Povezane vesti

Violeta priznala ubistvo Miroljuba, telo nakon krvavog zločina spalila u autu! Sud naložio veštačenje osumnjičene

Violeta priznala ubistvo Miroljuba, telo nakon krvavog zločina spalila u autu! Sud naložio veštačenje osumnjičene

Alo pre 23 dana
Viši sud u Požarevcu naložio je dopunsko veštačenje uračunljivosti Violete S. u trenutku izvršenja zločina. Violeta S. , supruga ubijenog Miroljuba S. iz Dragovca kod Požarevca, na glavnom ročištu pred Višim sudom u ovom gradu priznala je da je ubila… »
"Tukao me je i varao, presudila sam mu na farmi": Violeta priznala da je ubila svog muža, pa pokušala da ga zapali

"Tukao me je i varao, presudila sam mu na farmi": Violeta priznala da je ubila svog muža, pa pokušala da ga zapali

Mondo pre 23 dana
Violeta S., supruga ubijenog Miroljuba Stanojevića iz Dragovca kod Požarevca, na glavnom ročištu pred Višim sudom u ovom gradu priznala je da je ubila svog supruga u aprilu 2021. godine i pokušala da se reši tela jer ju je godinama zlostavljao i varao… »
Žena priznala da je ubila muža, pa pokušala da ga zapali: Tukao me je i varao, presudila sam mu na farmi

Žena priznala da je ubila muža, pa pokušala da ga zapali: Tukao me je i varao, presudila sam mu na farmi

Kurir pre 23 dana
Violeta S. , supruga ubijenog Miroljuba Stanojevića iz Dragovca kod Požarevca, na glavnom ročištu pred Višim sudom u ovom gradu priznala je da je ubila svog supruga u aprilu 2021. godine i pokušala da se reši tela jer ju je godinama zlostavljao i varao… »

Vesti dana »