Povezane vesti
Violeta priznala ubistvo Miroljuba, telo nakon krvavog zločina spalila u autu! Sud naložio veštačenje osumnjičene
Alo pre 24 minuta
Viši sud u Požarevcu naložio je dopunsko veštačenje uračunljivosti Violete S. u trenutku izvršenja zločina. Violeta S. , supruga ubijenog Miroljuba S. iz Dragovca kod Požarevca, na glavnom ročištu pred Višim sudom u ovom gradu priznala je da je ubila… »
"Tukao me je i varao, presudila sam mu na farmi": Violeta priznala da je ubila svog muža, pa pokušala da ga zapali
Mondo pre 2 sata
Violeta S., supruga ubijenog Miroljuba Stanojevića iz Dragovca kod Požarevca, na glavnom ročištu pred Višim sudom u ovom gradu priznala je da je ubila svog supruga u aprilu 2021. godine i pokušala da se reši tela jer ju je godinama zlostavljao i varao… »
Žena priznala da je ubila muža, pa pokušala da ga zapali: Tukao me je i varao, presudila sam mu na farmi
Kurir pre 2 sata
Violeta S. , supruga ubijenog Miroljuba Stanojevića iz Dragovca kod Požarevca, na glavnom ročištu pred Višim sudom u ovom gradu priznala je da je ubila svog supruga u aprilu 2021. godine i pokušala da se reši tela jer ju je godinama zlostavljao i varao… »
Vesti dana »
Tramp ocenio da su dobre šanse za sporazum Ukrajina-Rusija, šef diplomatije SAD Rubio oprezniji
Beta pre 19 minutajoš 35 povezanih
Penzije od danas veće za 12,2 odsto, prve isplate pre božićnih praznika
Glas Zaječara pre 13 minutajoš 27 povezanih
Lokalni izbori u Mionici, Negotinu i Sečnju: SNS proglasio pobedu u sva tri mesta, zabeleženi i incidenti
BBC News pre 19 minutajoš 34 povezane
Luka Dončić predvodio Lejkerse do pobede, Oklahoma nastavlja seriju trijumfa
NIN pre 44 minutajoš 22 povezane