Povezane vesti
Lepa Lukić se raznežila: Saznala šta je fan uradio za nju, nije mogla da veruje: "Vidi se da je iz srca"
Blic pre 7 sati
Lepa Lukić je izrazila želju da upozna Milicu i izrazi joj zahvalnost. Kraljica narodne muzike dobila neočekivani poklon. Lepa Lukić nije mogla da sakrije sreću kad je saznala šta joj je priredio fan, te je odmah želela da ga upozna. Njena obožavateljka… »
"Naježila sam se, vidi se da je to uradila iz srca" Lepa Lukić o pesmi njenog najvećeg fana: Evo da li će doći do njihovog…
Kurir pre 9 sati
Lepa Lukić nije krila oduševljenje kada smo je pozvali i predočili joj da je najverniji fan Milica Lazarević napisla za nju pesmu. Legenda narodne muzike pomno je slušala stihove i kroz osmeh poručila: - Oduševila me je, zaista. Naježila sam se sada kada… »
Vesti dana »
Vučić: Još nema novosti iz SAD o NIS-u, sutra veliki sastanak tim povodom; Rafinerija u Pančevu još danas ostaje u fazi tople cirkulacije
RTV pre 1 satjoš 40 povezanih
NUNS: Hitno istražiti napade na izveštače tokom izbora u nedelju u Negotinu, Mionici i Sečnju
N1 Info pre 22 minutajoš 16 povezanih
Lokalni izbori uz tenzije i incidente: Preliminarni rezultati za Mionicu i Negotin, u Sečnju ponavljanje na jednom mestu
NIN pre 18 minutajoš 55 povezanih
Protestom ispred Osnovnog suda u Nišu građani i studenti obeležili 13 meseci od pada nadstrešnice
Beta pre 1 satjoš 33 povezane
Vučić: Ušli smo u izbornu godinu, najkasnije u roku od godinu dana imaćemo izbore
Jugmedia pre 53 minutajoš 25 povezanih