Povezane vesti

Kaća Živković napustila Srbiju nakon smrtnog slučaja: Pevačica hitno otputovala, evo gde se nalazi! (foto)

Kaća Živković napustila Srbiju nakon smrtnog slučaja: Pevačica hitno otputovala, evo gde se nalazi! (foto)

Alo pre 1 sat
Katarina Živković suočila se sa brojnim dramama u poslednje vreme, te je odlučila da ode na kraći odmor. Aleksandar Masalušić (37) nastradao je 23. novembra u saobraćajnoj nesreći, zajedno sa Anom Radović, a tragedija se dogodila na magistralnom putu… »
Kaća Živković nakon skandala i tragične smrti telohranitelja njenog muža napustila Srbiju: Evo gde je otišla

Kaća Živković nakon skandala i tragične smrti telohranitelja njenog muža napustila Srbiju: Evo gde je otišla

Telegraf pre 3 sata
Kija Kockar se oglasila nakon tragedije. Aleksandar Masalušić (37), koji je 23. novembra tragično stradao u stravičnoj saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Čačak - Požega zajedno sa Anom Radović, ispraćen je na večni počinak. U javnosti se podigla… »
"Znaš, stalno razmišljam o tome kako smo se razišle": Potresne reči Anine drugarice

"Znaš, stalno razmišljam o tome kako smo se razišle": Potresne reči Anine drugarice

Mondo pre 9 sati
Zlatibor tuguje za Anom Radović (20) koja je nastradala u nedelju na magistralnom putu Čačak-Požega zajedno sa Aleksandrom M. (37). Anina drugarica, oglasila se potresnom objavom na društvenoj mreži "Tik Tok" gde se oprostila od nje. "Luco, teško mi je… »
"Mislila sam biće vremena da popravimo stvari..." Isplivala potresna poruka Anine drugarice - Stalno razmišljam o tome kako…

"Mislila sam biće vremena da popravimo stvari..." Isplivala potresna poruka Anine drugarice - Stalno razmišljam o tome kako…

Kurir pre 8 sati
Zlatibor tuguje za Anom Radović (20) koja je nastradala u nedelju na magistralnom putu Čačak-Požega zajedno sa Aleksandrom M. (37). Anina drugarica, oglasila se potresnom objavom na društvenoj mreži "Tik Tok" gde se oprostila od nje. - Luco, teško mi je… »
"Luco, mislila sam da ćemo imati vremena!" Zlatibor tuguje za Anom (20) poginulom u udesu kod Čačka

"Luco, mislila sam da ćemo imati vremena!" Zlatibor tuguje za Anom (20) poginulom u udesu kod Čačka

Alo pre 8 sati
Ana R. (20), koja je nestala 23.11. nakon što se iz svog doma na Zlatiboru uputila ka Beogradu, poginula je na magistralnom putu kod Čačka. Telo nesrećne devojke, pronađeno je u "audiju" zajedno sa telom Aleksandra (37) koji je upravljao automobilom… »
"Nedostaje mi i naše ćutanje..." Oglasila se drugarica Ane koja je poginula na putu Čačak-Požega: "Bila si mi važnija više…

"Nedostaje mi i naše ćutanje..." Oglasila se drugarica Ane koja je poginula na putu Čačak-Požega: "Bila si mi važnija više…

Blic pre 10 sati
Aleksandar M. (37) je bio obezbeđenje Nebojše Stojkovića Stojketa. Iz Doma zdravlja Čačak su saopštili kako je izgledao "panik poziv" iz automobila u kojem su bili Ana i Aleksandar Zlatibor tuguje za Anom Radović (20) koja je nastradala u nedelju na… »

Vesti dana »