Povezane vesti

„Obećao sam da neću praviti problem”: Njega su noćas zauvek izbacili iz Elite, zbog ovoga je morao da ode

„Obećao sam da neću praviti problem”: Njega su noćas zauvek izbacili iz Elite, zbog ovoga je morao da ode

Telegraf pre 18 minuta
Sinoć je, 30. novembra izbačen još jedan takmičar iz Elite 9. Sinoć su se u Eliti 9 za opstanak borili Asmin Durdžić, Miljana Kulić i Jovan Jovičić Jompaz, a nakon što su odigrali igricu za dupliranje glasova, saopšteno je da Belu kuću napušta Jompaz… »
Evo ko je izbačen iz Elite 9: Takmičari odmah skočili da se pozdrave, on ponosan: "Ovo je za mene posebna pobeda"

Evo ko je izbačen iz Elite 9: Takmičari odmah skočili da se pozdrave, on ponosan: "Ovo je za mene posebna pobeda"

Blic pre 1 sat
Nakon igre za dupliranje glasova, Darko je saopštio da Jompaz napušta takmičenje. Učesnici nisu uspeli da dupliraju glasove tokom igre koja je uključivala slaganje bombona kašikom. Sinoć su se u Eliti 9 za opstanak borili Asmin Durdžić, Miljana Kulić i… »
Miljana Kulić preživela: Nije imao šanse pored profi rijaliti igrača, on je napustio Elitu 9!

Miljana Kulić preživela: Nije imao šanse pored profi rijaliti igrača, on je napustio Elitu 9!

Kurir pre 1 sat
Jovan Jovičić Jompaz osvojio je najmanje glasova publike i sinoć je zauvek napustio " Elitu 9". Za izbacivanje je bilo nominovano troje takmičara Asmin Durdžić, Jovan Jovičić i na iznenađenje mnogih Miljana Kulić. Voditeljka Dušica Jakovljević najavila… »
Rijaliti učesnik napustio Belu kuću: Evo ko je sinoć izbačen iz Elite!

Rijaliti učesnik napustio Belu kuću: Evo ko je sinoć izbačen iz Elite!

Alo pre 1 sat
Za izbacivanje su bili nominovani Asmin Durdžić, Jovan Jovičić i Mljana Kulić. Jovan Jovičić Jompaz osvojio je najmanje glasova publike i sinoć je napustio aktuelni rijaliti. Za izbacivanje su bili nominovani Asmin Durdžić, Jovan Jovičić i Mljana Kulić… »

Vesti dana »