Povezane vesti
Političar prijavio suprugu za nasilje: Zaključavala ga, vrištala i pretila da će se povrediti: "Ostavio sam joj sve, samo da…
Alo pre 23 dana
Ovo su svi detalji. Nekadašnji političar i rijaliti učesnik, Aleksandar Požgaj, pre nekoliko meseci je svoju suprugu prijavio za nasilje u porodici. Tada je priznao šta se tačno dešavalo među njima, a sada je otkrio nove detalje. - Bio sam miran i kad je… »
"Da se nakon agonije i zvanično razvedemo" Bivši političar i rijaliti učesnik prijavio ženu za porodično nasilje, sad otkrio…
Blic pre 24 dana
Aleksandar Požgaj nakon drame sa suprugom srećan što će zvanično završiti sa njom Oni su bili 10 meseci zajedno, a sledeće nedelje će se naći na sudu Nekadašnji političar i rijaliti učesnik Aleksandar Požgaj, pre samo 5 meseci je prijavio suprugu Ivanu… »
Političar prijavio suprugu za nasilje, a sad ga ona zove! Aleksandar Požgaj progovorio o supruzi sa kojom je u procesu…
Kurir pre 24 dana
Aleksandar Požgaj, nekadašnji političar i bivši rijaliti učesnik, otkrio je kada će se zvanično razvesti od supruge Ivane, koju je pre samo pet meseci prijavio za porodično nasilje. Sada se oglasio na Instagramu i otkrio da ga je bivša supruga ponovo… »
Bivši srpski političar i rijaliti učesnik se razvodi od žene: Pre 5 meseci je prijavio za nasilje pa presekao
Mondo pre 24 dana
Nekadašnji političar i rijaliti učesnik Aleksandar Požgaj, pre samo 5 meseci je prijavio suprugu Ivanu za porodično nasilje. Nakon skandala, bivši zadrugar se povukao u ilegalu i posvetio veri, a nedavno se ponovo oglasio i priznao kada će predati papire… »
Političar prijavio suprugu za nasilje. Sada se razvode, on sve objavio javno: "Pred Bogom sam čist!" (foto)
Alo pre 24 dana
U junu je Ivanu prijavio policiji. Aleksandar Požgaj, nekadašnji političar i bivši rijaliti učesnik otkrio je kada se razvodi od supruge Ivane, koju je pre samo pet meseci prijavio za porodično nasilje. Sada se oglasio na društvenoj mreži Instagram i… »
Požgaj otkrio kada se razvodi od Ivane koju je pre 5 meseci prijavio policiji! Njena poruka ga je šokirala
Telegraf pre 24 dana
Aleksandar Požgaj, nekadašnji političar i bivši rijaliti učesnik otkrio je kada se razvodi od supruge Ivane, koju je pre samo pet meseci prijavio za porodično nasilje. Naime, on se oglasio sada na mrežama i otkrio da ga je bivša kontaktirala. - Da mi je… »
Vesti dana »
„Biće pravi lepotan“: Vučić najavio kada če biti otvoren Novi savski most
Danas pre 13 minutajoš 21 povezana
"Od početka sam ukazivao na propuste" Vučić o odluci Višeg suda u Novom Sadu da obustavi postupak protiv Vesića i još pet osoba u slučaju pada nadstrešnice: "Pravda mora da bude zadovoljena"
Blic pre 18 minutajoš 22 povezane
Bajatović: Srbija obezbedila više nego dovoljno gasa do kraja grejne sezone
Radio 021 pre 2 satajoš 21 povezana
U napadima dronovima zapaljeni rezervoari goriva u ruskoj crnomorskoj luci
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 19 povezanih