Povezane vesti

Političar prijavio suprugu za nasilje: Zaključavala ga, vrištala i pretila da će se povrediti: "Ostavio sam joj sve, samo da…

Političar prijavio suprugu za nasilje: Zaključavala ga, vrištala i pretila da će se povrediti: "Ostavio sam joj sve, samo da…

Alo pre 4 sati
Ovo su svi detalji. Nekadašnji političar i rijaliti učesnik, Aleksandar Požgaj, pre nekoliko meseci je svoju suprugu prijavio za nasilje u porodici. Tada je priznao šta se tačno dešavalo među njima, a sada je otkrio nove detalje. - Bio sam miran i kad je… »
"Da se nakon agonije i zvanično razvedemo" Bivši političar i rijaliti učesnik prijavio ženu za porodično nasilje, sad otkrio…

"Da se nakon agonije i zvanično razvedemo" Bivši političar i rijaliti učesnik prijavio ženu za porodično nasilje, sad otkrio…

Blic pre 5 sati
Aleksandar Požgaj nakon drame sa suprugom srećan što će zvanično završiti sa njom Oni su bili 10 meseci zajedno, a sledeće nedelje će se naći na sudu Nekadašnji političar i rijaliti učesnik Aleksandar Požgaj, pre samo 5 meseci je prijavio suprugu Ivanu… »
Političar prijavio suprugu za nasilje, a sad ga ona zove! Aleksandar Požgaj progovorio o supruzi sa kojom je u procesu…

Političar prijavio suprugu za nasilje, a sad ga ona zove! Aleksandar Požgaj progovorio o supruzi sa kojom je u procesu…

Kurir pre 6 sati
Aleksandar Požgaj, nekadašnji političar i bivši rijaliti učesnik, otkrio je kada će se zvanično razvesti od supruge Ivane, koju je pre samo pet meseci prijavio za porodično nasilje. Sada se oglasio na Instagramu i otkrio da ga je bivša supruga ponovo… »
Bivši srpski političar i rijaliti učesnik se razvodi od žene: Pre 5 meseci je prijavio za nasilje pa presekao

Bivši srpski političar i rijaliti učesnik se razvodi od žene: Pre 5 meseci je prijavio za nasilje pa presekao

Mondo pre 6 sati
Nekadašnji političar i rijaliti učesnik Aleksandar Požgaj, pre samo 5 meseci je prijavio suprugu Ivanu za porodično nasilje. Nakon skandala, bivši zadrugar se povukao u ilegalu i posvetio veri, a nedavno se ponovo oglasio i priznao kada će predati papire… »
Političar prijavio suprugu za nasilje. Sada se razvode, on sve objavio javno: "Pred Bogom sam čist!" (foto)

Političar prijavio suprugu za nasilje. Sada se razvode, on sve objavio javno: "Pred Bogom sam čist!" (foto)

Alo pre 8 sati
U junu je Ivanu prijavio policiji. Aleksandar Požgaj, nekadašnji političar i bivši rijaliti učesnik otkrio je kada se razvodi od supruge Ivane, koju je pre samo pet meseci prijavio za porodično nasilje. Sada se oglasio na društvenoj mreži Instagram i… »
Požgaj otkrio kada se razvodi od Ivane koju je pre 5 meseci prijavio policiji! Njena poruka ga je šokirala

Požgaj otkrio kada se razvodi od Ivane koju je pre 5 meseci prijavio policiji! Njena poruka ga je šokirala

Telegraf pre 9 sati
Aleksandar Požgaj, nekadašnji političar i bivši rijaliti učesnik otkrio je kada se razvodi od supruge Ivane, koju je pre samo pet meseci prijavio za porodično nasilje. Naime, on se oglasio sada na mrežama i otkrio da ga je bivša kontaktirala. - Da mi je… »

Vesti dana »