Povezane vesti
"Sve je moja krivica": Darko Lazić otkrio zašto se Đani naljutio na njega, evo u kakvom su odnosu
Mondo pre 1 sat
Pevač Darko Lazić progovorio je o odnosu sa kolegom Radišom Trajkovićem Đanijem. Njih dvojica su imali sukob nakon saobraćajne nesreće Lazića, kada je Đani izjavio da ga je pevač razočarao jer ga nije posetio kada je polomio ruku. Darko je sada otkrio da… »
Legendarni pevač proslavio rođendan u kladionici Darko Lazić otkrio: "Nisam ni znao, zvao nas je da posedimo!"
Alo pre 1 sat
Lazić je omiljeni mlađi pevač Ljube Aličića, s kojim je nedavno slavio njegov rođendan, i to u kladionici. Bliži se proslava Nove godine koju pevači uglavnom provode radno, a Darko Lazič se sada u razgovoru sa domaćim medijima dotakao i dočeka 2026. Osim… »
Darko otkrio zašto se Đani naljutio na njega: Ja sam kriv! Lazić nakon pomirenja s kolegom otvorio dušu, pomenuo i Ljubu…
Kurir pre 3 sata
Darko Lazić u ekskluzivnom intervjuu za emisiju "Stars specijal", koja se emituje nedeljom od 15 sati na Kurir televiziji, pričao je o raznim temama. S obzirom na to da se bliži Nova godina,razgovaralo se i o najluđoj noći. Lazić će Novu godinu provesti… »
Vesti dana »
Tramp ocenio da su dobre šanse za sporazum Ukrajina-Rusija, šef diplomatije SAD Rubio oprezniji
Beta pre 19 minutajoš 35 povezanih
Penzije u Srbiji veće za 12,2 odsto od danas: Prosečna penzija 437 evra
Serbian News Media pre 13 minutajoš 27 povezanih
Ivković: Pokazna vežba i zastrašivanje - izborni uslovi katastrofalni, ali opozicija nema luksuz da ne učestvuje na njima
N1 Info pre 13 minutajoš 34 povezane
Rafinerija još danas u fazi tople cirkulacije, predsednik predsednik zakazao važan sastanak
RTV pre 9 minutajoš 18 povezanih
Drugi poraz Rajakovićevog Toronta u nizu, Oklahomi niko ne može ništa (VIDEO)
RTV pre 1 satjoš 22 povezane