Povezane vesti

Bela kuća: Trampova magnetna rezonanca "preventivna", rezultati dobri

Bela kuća: Trampova magnetna rezonanca "preventivna", rezultati dobri

Euronews pre 27 dana
Portparolka Bele kuće Kerolajn Livit izjavila je danas da je nedavno sprovedena magnetna rezonanca predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa bila "preventivne" prirode, da je otkrila da ima dobro kardiovaskularno zdravlje i da je… »
Jednu stvar i dalje vešto kriju: Bela kuća objavila rezultate Trampove magnetne rezonance (video)

Jednu stvar i dalje vešto kriju: Bela kuća objavila rezultate Trampove magnetne rezonance (video)

Alo pre 27 dana
Portparolka Bele kuće Kerolajn Livit izjavila je da je nedavno sprovedena magnetna rezonanca predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa bila "preventivne" prirode. Dodala je i da Tramp ima dobro kardiovaskularno zdravlje i da je sprovedena… »
Trampova magnetna rezonanca "preventivna" Bela kuća: Rezultati su dobri

Trampova magnetna rezonanca "preventivna" Bela kuća: Rezultati su dobri

Alo pre 27 dana
Portparolka Bele kuće Kerolajn Livit izjavila je danas da je nedavno sprovedena magnetna rezonanca predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa bila "preventivne" prirode, da je otkrila da ima dobro kardiovaskularno zdravlje i da je… »
Bela kuća objavila rezultate Trampove magnetne rezonance: I dalje vešto kriju... VIDEO

Bela kuća objavila rezultate Trampove magnetne rezonance: I dalje vešto kriju... VIDEO

B92 pre 27 dana
Portparolka Bele kuće Kerolajn Livit izjavila je da je nedavno sprovedena magnetna rezonanca predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa bila "preventivne" prirode. Dodala je i da Tramp ima dobro kardiovaskularno zdravlje i da je sprovedena… »
Bela kuća: Trampova magnetna rezonanca „preventivna”, rezultati dobri

Bela kuća: Trampova magnetna rezonanca „preventivna”, rezultati dobri

Politika pre 27 dana
Pregled je opisan kao deo njegovog „polugodišnjeg fizičkog pregleda”, nakon prvog pregleda ove godine u aprilu. VAŠINGTON – Portparolka Bele kuće Kerolajn Livit izjavila je danas da je nedavno sprovedena magnetna rezonanca predsednika Sjedinjenih… »
Bela kuća otkrila rezultate Trampove magnetne rezonance: Jednu stvar i dalje vešto kriju

Bela kuća otkrila rezultate Trampove magnetne rezonance: Jednu stvar i dalje vešto kriju

Telegraf pre 27 dana

Večernje novosti pre 27 dana
PORTPAROLKA Bele kuće Kerolajn Livit izjavila je da je nedavno sprovedena magnetna rezonanca predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa bila "preventivne" prirode. Foto: Tanjug Dodala je i da Tramp ima dobro kardiovaskularno zdravlje i da je… »
"Pokidao sam ga": Tramp nakon spekulacija o "slabom zdravlju" izneo rezultate magnetne rezonance

"Pokidao sam ga": Tramp nakon spekulacija o "slabom zdravlju" izneo rezultate magnetne rezonance

NIN pre 27 dana
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da je spreman da objavi rezultate magnetne rezonance (MRI) koju je uradio u oktobru, naglasivši da su nalazi "savršeni", a da je test kognitivnih sposobnosti prošao sa odličnim ocenama. "Ako… »
"Šta su snimali? Ma nemam pojma - pokidao sam test!" Bizarno obraćanje Donalda Trampa, spreman da javno objavi rezultate…

"Šta su snimali? Ma nemam pojma - pokidao sam test!" Bizarno obraćanje Donalda Trampa, spreman da javno objavi rezultate…

Kurir pre 27 dana
Naglasio je da su nalazi "savršeni", a da je test kognitivnih sposobnosti prošao sa odličnim ocenama. - Ako želite da ih objavim, objaviću - rekao je Donald Tramp novinarima tokom povratka iz Floride u Vašington. Američki predsednik je dodao da "nema… »
Tramp: Objaviću MRI snimak, a kognitivni test sam "pokidao"

Tramp: Objaviću MRI snimak, a kognitivni test sam "pokidao"

Radio 021 pre 27 dana
Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da je spreman da objavi rezultate magnetne rezonance (MRI) koju je uradio u oktobru, naglasivši da su nalazi "savršeni". "Ako želite da ih objavim, objaviću", rekao je Tramp novinarima tokom povratka iz Floride u… »
"Pokidao sam ga": Tramp kaže da će objaviti rezultate magnetne rezonance i da je briljirao na kognitivnim testovima

"Pokidao sam ga": Tramp kaže da će objaviti rezultate magnetne rezonance i da je briljirao na kognitivnim testovima

Euronews pre 27 dana
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da je spreman da objavi rezultate magnetne rezonance (MRI) koju je uradio u oktobru, naglasivši da su nalazi "savršeni", a da je test kognitivnih sposobnosti prošao sa odličnim ocenama. "Ako… »
Tramp objavio rezultate magnetne rezonance! Svi su videli flaster na njegovoj ruci

Tramp objavio rezultate magnetne rezonance! Svi su videli flaster na njegovoj ruci

Alo pre 27 dana
Tokom razgovora sa novinarima u avionu, Tramp je primećen sa bež flasterom na desnoj ruci. Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da je spreman da objavi rezultate magnetne rezonance (MRI) koju je uradio u oktobru, naglasivši da… »
Posle komentara o zdravlju Tramp poručuje: „Rezultati savršeni, objaviću ako hoćete“

Posle komentara o zdravlju Tramp poručuje: „Rezultati savršeni, objaviću ako hoćete“

Politika pre 27 dana
Njegov komentar usledio je nakon izjave demokratskog guvernera Minesote Tima Valca. Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da je spreman da objavi rezultate magnetne rezonance (MRI) koju je uradio u oktobru, naglasivši da su… »
Tramp: Objaviću rezultate magnetne rezonance, uradio sam kognitivni test i "pokidao sam ga"

Tramp: Objaviću rezultate magnetne rezonance, uradio sam kognitivni test i "pokidao sam ga"

N1 Info pre 27 dana
Tramp fizički slab? "Objaviću rezultate magnetne rezonance"

Tramp fizički slab? "Objaviću rezultate magnetne rezonance"

B92 pre 27 dana
Tramp: Objaviću rezultate magnetne rezonance, na kognitivnim testovima sam "pokidao"

Tramp: Objaviću rezultate magnetne rezonance, na kognitivnim testovima sam "pokidao"

Telegraf pre 27 dana

Vesti dana »