Povezane vesti

"Pokidao sam ga": Tramp nakon spekulacija o "slabom zdravlju" izneo rezultate magnetne rezonance

"Pokidao sam ga": Tramp nakon spekulacija o "slabom zdravlju" izneo rezultate magnetne rezonance

NIN pre 8 sati
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da je spreman da objavi rezultate magnetne rezonance (MRI) koju je uradio u oktobru, naglasivši da su nalazi "savršeni", a da je test kognitivnih sposobnosti prošao sa odličnim ocenama. "Ako… »
"Šta su snimali? Ma nemam pojma - pokidao sam test!" Bizarno obraćanje Donalda Trampa, spreman da javno objavi rezultate…

"Šta su snimali? Ma nemam pojma - pokidao sam test!" Bizarno obraćanje Donalda Trampa, spreman da javno objavi rezultate…

Kurir pre 7 sati
Naglasio je da su nalazi "savršeni", a da je test kognitivnih sposobnosti prošao sa odličnim ocenama. - Ako želite da ih objavim, objaviću - rekao je Donald Tramp novinarima tokom povratka iz Floride u Vašington. Američki predsednik je dodao da "nema… »
Tramp: Objaviću MRI snimak, a kognitivni test sam "pokidao"

Tramp: Objaviću MRI snimak, a kognitivni test sam "pokidao"

Radio 021 pre 10 sati
Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da je spreman da objavi rezultate magnetne rezonance (MRI) koju je uradio u oktobru, naglasivši da su nalazi "savršeni". "Ako želite da ih objavim, objaviću", rekao je Tramp novinarima tokom povratka iz Floride u… »
"Pokidao sam ga": Tramp kaže da će objaviti rezultate magnetne rezonance i da je briljirao na kognitivnim testovima

"Pokidao sam ga": Tramp kaže da će objaviti rezultate magnetne rezonance i da je briljirao na kognitivnim testovima

Euronews pre 10 sati
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da je spreman da objavi rezultate magnetne rezonance (MRI) koju je uradio u oktobru, naglasivši da su nalazi "savršeni", a da je test kognitivnih sposobnosti prošao sa odličnim ocenama. "Ako… »
Tramp objavio rezultate magnetne rezonance! Svi su videli flaster na njegovoj ruci

Tramp objavio rezultate magnetne rezonance! Svi su videli flaster na njegovoj ruci

Alo pre 10 sati
Tokom razgovora sa novinarima u avionu, Tramp je primećen sa bež flasterom na desnoj ruci. Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da je spreman da objavi rezultate magnetne rezonance (MRI) koju je uradio u oktobru, naglasivši da… »
Posle komentara o zdravlju Tramp poručuje: „Rezultati savršeni, objaviću ako hoćete“

Posle komentara o zdravlju Tramp poručuje: „Rezultati savršeni, objaviću ako hoćete“

Politika pre 10 sati
Njegov komentar usledio je nakon izjave demokratskog guvernera Minesote Tima Valca. Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da je spreman da objavi rezultate magnetne rezonance (MRI) koju je uradio u oktobru, naglasivši da su… »
Tramp: Objaviću rezultate magnetne rezonance, uradio sam kognitivni test i "pokidao sam ga"

Tramp: Objaviću rezultate magnetne rezonance, uradio sam kognitivni test i "pokidao sam ga"

N1 Info pre 10 sati
Tramp fizički slab? "Objaviću rezultate magnetne rezonance"

Tramp fizički slab? "Objaviću rezultate magnetne rezonance"

B92 pre 10 sati
Tramp: Objaviću rezultate magnetne rezonance, na kognitivnim testovima sam "pokidao"

Tramp: Objaviću rezultate magnetne rezonance, na kognitivnim testovima sam "pokidao"

Telegraf pre 11 sati

Vesti dana »