Povezane vesti

"Supruga mi je poginula, sin umro" Teška sudbina našeg pevača: Pojavio se u emisiji i progovorio o teškim životnim udarcima…

"Supruga mi je poginula, sin umro" Teška sudbina našeg pevača: Pojavio se u emisiji i progovorio o teškim životnim udarcima…

Kurir pre 6 sati
Vlado Jurić (70) iz Slavonskog broda je po prirodi veliki veseljak, ali ga život nije mazio i upravo je njegova sudbina rasplakala sve u emisiji " Nikad nije kasno". Takmičar je u svom predstavljanju optimistično govorio o svom životu, ali se slomio kada… »
Žena mu je umrla, a sin poginuo Pevač se slomio u emsiji, dve porodične tragedije su ga potpuno razorile

Žena mu je umrla, a sin poginuo Pevač se slomio u emsiji, dve porodične tragedije su ga potpuno razorile

Alo pre 7 sati
Govoreći o porodičnim tragedijama Vlado se potpuno slomio. Učesnik muzičkog takmičenja "Nikad nije kasno", Vlado Jurić, progovorio je o svojoj teškoj životnoj priči. Priznanjem da mu je supruga poginula, a sin preminuo Vlado je duboko dirnuo publiku i… »
"Supruga mi je poginula, sin umro" Pevač se slomio u emisiji, Žika Jakšić reagovao: "Pevaj za njih"

"Supruga mi je poginula, sin umro" Pevač se slomio u emisiji, Žika Jakšić reagovao: "Pevaj za njih"

Blic pre 9 sati
Poručio je da mu je život lep, ali da bi promenio tragične trenutke u svojoj prošlosti. Govorio je o tragičnim gubicima supruge i sina, što ga je duboko pogodilo. Pevač Vlado Jurić (70) i takmičar "Nikad nije kasno", tužnom životnom pričom rasplakao je… »
"Supruga mi je poginula, sin umro": Pevač se umalo rasplakao u emisiji: "Voleo bih da su ostali, ja da odem"

"Supruga mi je poginula, sin umro": Pevač se umalo rasplakao u emisiji: "Voleo bih da su ostali, ja da odem"

Telegraf pre 13 sati
Vlado Jurić (70) iz Slavonskog broda je po prirodi veliki veseljak, ali ga život nije mazio i upravo je njegova sudbina rasplakala sve u emisiji "Nikad nije kasno". Takmičar je u svom predstavljanju optimistično govorio o svom životu, ali se slomio kada… »

Vesti dana »