Povezane vesti
"Supruga mi je poginula, sin umro" Teška sudbina našeg pevača: Pojavio se u emisiji i progovorio o teškim životnim udarcima…
Kurir 01.12.2025
Vlado Jurić (70) iz Slavonskog broda je po prirodi veliki veseljak, ali ga život nije mazio i upravo je njegova sudbina rasplakala sve u emisiji " Nikad nije kasno". Takmičar je u svom predstavljanju optimistično govorio o svom životu, ali se slomio kada… »
Žena mu je umrla, a sin poginuo Pevač se slomio u emsiji, dve porodične tragedije su ga potpuno razorile
Alo 01.12.2025
Govoreći o porodičnim tragedijama Vlado se potpuno slomio. Učesnik muzičkog takmičenja "Nikad nije kasno", Vlado Jurić, progovorio je o svojoj teškoj životnoj priči. Priznanjem da mu je supruga poginula, a sin preminuo Vlado je duboko dirnuo publiku i… »
"Supruga mi je poginula, sin umro" Pevač se slomio u emisiji, Žika Jakšić reagovao: "Pevaj za njih"
Blic 01.12.2025
Poručio je da mu je život lep, ali da bi promenio tragične trenutke u svojoj prošlosti. Govorio je o tragičnim gubicima supruge i sina, što ga je duboko pogodilo. Pevač Vlado Jurić (70) i takmičar "Nikad nije kasno", tužnom životnom pričom rasplakao je… »
"Supruga mi je poginula, sin umro": Pevač se umalo rasplakao u emisiji: "Voleo bih da su ostali, ja da odem"
Telegraf 01.12.2025
Vlado Jurić (70) iz Slavonskog broda je po prirodi veliki veseljak, ali ga život nije mazio i upravo je njegova sudbina rasplakala sve u emisiji "Nikad nije kasno". Takmičar je u svom predstavljanju optimistično govorio o svom životu, ali se slomio kada… »
Vesti dana »
Medicinski fakultet: Okupljeni ispred Dekanata ugrožavali bezbednost članova izbornog procesa, neodgovorni pojedinci nisu spremni da ispoštuju demokratske procese
N1 Info pre 18 minutajoš 28 povezanih
Prva izjava supruge Marka Bulata nakon što ga je prijavila za nasilje
Nova pre 8 minutajoš 34 povezane
Primirje u Libanu samo na papiru: Izrael prekršio dogovor, Stejt depratment tvrdi da Tel Aviv ima pravo da se brani u svakom trenutku
Danas pre 34 minutajoš 45 povezanih
Opozicija u parlamentu kritikuje manjak napretka na evropskom putu
Beta pre 44 minutajoš 24 povezane