Povezane vesti
Podignuta optužnica crkvenog suda protiv teologa Pantelića: "Pet meseci je pisali, meni dali 14 dana da odgovorim"
N1 Info 01.12.2025
Teolog Blagoje Pantelić, koji je još u avgustu saslušan pred crkvenim sudom SPC, objavio je na društvenim mrežama da su crkvene vlasti više od pet meseci radile na optužnici protiv njega, a da je njemu sada dat rok od samo 14 dana da na nju odgovori. "Na… »
Podignuta optužnica crkvenog suda protiv teologa Blagoja Pantelića
Danas 01.12.2025
Teolog Blagoje Pantelić, koji je još u avgustu saslušan pred crkvenim sudom SPC, objavio je na društvenim mrežama da su crkvene vlasti više od pet meseci radile na optužnici protiv njega, a da je njemu sada dat rok od samo 14 dana da na nju odgovori… »
„Pet meseci je pisali, meni dali 14 dana da odgovorim“: Podignuta optužnica crkvenog suda protiv teologa Pantelića
Nova 01.12.2025
Teolog Blagoje Pantelić, koji je još u avgustu saslušan pred crkvenim sudom SPC, objavio je na društvenim mrežama da su crkvene vlasti više od pet meseci radile na optužnici protiv njega, a da je njemu sada dat rok od samo 14 dana da na nju odgovori. „Na… »
Podignuta optužnica crkvenog suda protiv teologa Pantelića: "Pet meseci je pisali, meni dali 14 dana da odgovorim"
Novi magazin 01.12.2025
Teolog Blagoje Pantelić, koji je još u avgustu saslušan pred crkvenim sudom SPC, objavio je na društvenim mrežama da su crkvene vlasti više od pet meseci radile na optužnici protiv njega, a da je njemu sada dat rok od samo 14 dana da na nju odgovori… »
Vesti dana »
Drama na aerodromu u Tivtu, BIA savetuje Vučiću da 'ne ide u Crnu Goru'
BBC News pre 4 minutajoš 13 povezanih
Danas svežije, pre podne sa kišom povremeno, popodne razvedravanje
Šabačke novosti pre 1 satjoš 15 povezanih
Predstavnički dom SAD usvojio rezoluciju za okončanje rata u Iranu
Radio 021 pre 13 minutajoš 15 povezanih
Detalji nesreće na Brankovom mostu: Vozač autobusa izgubio svest za volanom, pokosio vozila i probio ogradu (video)
Mondo pre 1 satjoš 14 povezanih
Nakon saopštenja BIA-e, Podgorica poručuje da je boravak u Crnoj Gori bezbjedan
Slobodna Evropa pre 14 minutajoš 10 povezanih