Povezane vesti
Podignuta optužnica crkvenog suda protiv teologa Pantelića: "Pet meseci je pisali, meni dali 14 dana da odgovorim"
N1 Info pre 28 dana
Teolog Blagoje Pantelić, koji je još u avgustu saslušan pred crkvenim sudom SPC, objavio je na društvenim mrežama da su crkvene vlasti više od pet meseci radile na optužnici protiv njega, a da je njemu sada dat rok od samo 14 dana da na nju odgovori. "Na… »
Podignuta optužnica crkvenog suda protiv teologa Blagoja Pantelića
Danas pre 28 dana
Teolog Blagoje Pantelić, koji je još u avgustu saslušan pred crkvenim sudom SPC, objavio je na društvenim mrežama da su crkvene vlasti više od pet meseci radile na optužnici protiv njega, a da je njemu sada dat rok od samo 14 dana da na nju odgovori… »
„Pet meseci je pisali, meni dali 14 dana da odgovorim“: Podignuta optužnica crkvenog suda protiv teologa Pantelića
Nova pre 28 dana
Teolog Blagoje Pantelić, koji je još u avgustu saslušan pred crkvenim sudom SPC, objavio je na društvenim mrežama da su crkvene vlasti više od pet meseci radile na optužnici protiv njega, a da je njemu sada dat rok od samo 14 dana da na nju odgovori. „Na… »
Podignuta optužnica crkvenog suda protiv teologa Pantelića: "Pet meseci je pisali, meni dali 14 dana da odgovorim"
Novi magazin pre 28 dana
Teolog Blagoje Pantelić, koji je još u avgustu saslušan pred crkvenim sudom SPC, objavio je na društvenim mrežama da su crkvene vlasti više od pet meseci radile na optužnici protiv njega, a da je njemu sada dat rok od samo 14 dana da na nju odgovori… »
Vesti dana »
Studenti pozvali dijasporu da podrži zahtev za raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora u Srbiji
In medija pre 46 minutajoš 44 povezane
Uklonjeni šatori na ulici ispred Skupštine, u sredu otvaranje novogodišnjeg seoceta
Glas Zaječara pre 5 satijoš 18 povezanih
Vučić: Čestitam Srbima na KiM na hrabrosti i jedinstvu, znaju da smo uvek sa njima
Telegraf pre 45 minutajoš 52 povezane
Zelenski: Tražim od Trampa bezbednosne garancije za 50 godina; Peskov: Kijev da povuče trupe iz Donbasa
RTS pre 10 minutajoš 62 povezane