Povezane vesti
Podignuta optužnica crkvenog suda protiv teologa Pantelića: "Pet meseci je pisali, meni dali 14 dana da odgovorim"
N1 Info pre 27 dana
Teolog Blagoje Pantelić, koji je još u avgustu saslušan pred crkvenim sudom SPC, objavio je na društvenim mrežama da su crkvene vlasti više od pet meseci radile na optužnici protiv njega, a da je njemu sada dat rok od samo 14 dana da na nju odgovori. "Na… »
Podignuta optužnica crkvenog suda protiv teologa Blagoja Pantelića
Danas pre 27 dana
Teolog Blagoje Pantelić, koji je još u avgustu saslušan pred crkvenim sudom SPC, objavio je na društvenim mrežama da su crkvene vlasti više od pet meseci radile na optužnici protiv njega, a da je njemu sada dat rok od samo 14 dana da na nju odgovori… »
„Pet meseci je pisali, meni dali 14 dana da odgovorim“: Podignuta optužnica crkvenog suda protiv teologa Pantelića
Nova pre 27 dana
Teolog Blagoje Pantelić, koji je još u avgustu saslušan pred crkvenim sudom SPC, objavio je na društvenim mrežama da su crkvene vlasti više od pet meseci radile na optužnici protiv njega, a da je njemu sada dat rok od samo 14 dana da na nju odgovori. „Na… »
Podignuta optužnica crkvenog suda protiv teologa Pantelića: "Pet meseci je pisali, meni dali 14 dana da odgovorim"
Novi magazin pre 27 dana
Teolog Blagoje Pantelić, koji je još u avgustu saslušan pred crkvenim sudom SPC, objavio je na društvenim mrežama da su crkvene vlasti više od pet meseci radile na optužnici protiv njega, a da je njemu sada dat rok od samo 14 dana da na nju odgovori… »
Vesti dana »
Kurti proglasio pobedu na izborima na Kosovu, Srpskoj listi svih 10 mandata: preliminarni rezultati
BBC News pre 3 minutajoš 10 povezanih
Tramp: Rat u Ukrajini bi mogao da se završi za nekoliko nedelja; Zelenski: Mirovni plan dogovoren 90 odsto
RTS pre 58 minutajoš 10 povezanih
Većina šatora sklonjena iz ćacilenda: Evo kako sad izgleda prostor ispred Skupštine (foto)
Blic pre 3 minutajoš 4 povezane