Povezane vesti
Podignuta optužnica crkvenog suda protiv teologa Pantelića: "Pet meseci je pisali, meni dali 14 dana da odgovorim"
N1 Info 01.12.2025
Teolog Blagoje Pantelić, koji je još u avgustu saslušan pred crkvenim sudom SPC, objavio je na društvenim mrežama da su crkvene vlasti više od pet meseci radile na optužnici protiv njega, a da je njemu sada dat rok od samo 14 dana da na nju odgovori. "Na… »
Podignuta optužnica crkvenog suda protiv teologa Blagoja Pantelića
Danas 01.12.2025
Teolog Blagoje Pantelić, koji je još u avgustu saslušan pred crkvenim sudom SPC, objavio je na društvenim mrežama da su crkvene vlasti više od pet meseci radile na optužnici protiv njega, a da je njemu sada dat rok od samo 14 dana da na nju odgovori… »
„Pet meseci je pisali, meni dali 14 dana da odgovorim“: Podignuta optužnica crkvenog suda protiv teologa Pantelića
Nova 01.12.2025
Teolog Blagoje Pantelić, koji je još u avgustu saslušan pred crkvenim sudom SPC, objavio je na društvenim mrežama da su crkvene vlasti više od pet meseci radile na optužnici protiv njega, a da je njemu sada dat rok od samo 14 dana da na nju odgovori. „Na… »
Podignuta optužnica crkvenog suda protiv teologa Pantelića: "Pet meseci je pisali, meni dali 14 dana da odgovorim"
Novi magazin 01.12.2025
Teolog Blagoje Pantelić, koji je još u avgustu saslušan pred crkvenim sudom SPC, objavio je na društvenim mrežama da su crkvene vlasti više od pet meseci radile na optužnici protiv njega, a da je njemu sada dat rok od samo 14 dana da na nju odgovori… »
Vesti dana »
Srpska pravoslavna crkva i škole danas proslavljaju Svetog Savu
Euronews pre 27 minutajoš 10 povezanih
Danas slavimo Svetog Savu: školska slava, za Savindan se vezuje dosta narodnih običaja
Mondo pre 1 satjoš 5 povezanih
Savezni agenti od danas napuštaju Mineapolis, pritisak na Trampa da pokrene punu istragu o pucnjavi
Beta pre 12 minutajoš 3 povezane