Povezane vesti
Podignuta optužnica crkvenog suda protiv teologa Pantelića: "Pet meseci je pisali, meni dali 14 dana da odgovorim"
N1 Info pre 3 sata
Teolog Blagoje Pantelić, koji je još u avgustu saslušan pred crkvenim sudom SPC, objavio je na društvenim mrežama da su crkvene vlasti više od pet meseci radile na optužnici protiv njega, a da je njemu sada dat rok od samo 14 dana da na nju odgovori. "Na… »
Podignuta optužnica crkvenog suda protiv teologa Blagoja Pantelića
Danas pre 3 sata
Teolog Blagoje Pantelić, koji je još u avgustu saslušan pred crkvenim sudom SPC, objavio je na društvenim mrežama da su crkvene vlasti više od pet meseci radile na optužnici protiv njega, a da je njemu sada dat rok od samo 14 dana da na nju odgovori… »
„Pet meseci je pisali, meni dali 14 dana da odgovorim“: Podignuta optužnica crkvenog suda protiv teologa Pantelića
Nova pre 3 sata
Teolog Blagoje Pantelić, koji je još u avgustu saslušan pred crkvenim sudom SPC, objavio je na društvenim mrežama da su crkvene vlasti više od pet meseci radile na optužnici protiv njega, a da je njemu sada dat rok od samo 14 dana da na nju odgovori. „Na… »
Podignuta optužnica crkvenog suda protiv teologa Pantelića: "Pet meseci je pisali, meni dali 14 dana da odgovorim"
Novi magazin pre 3 sata
Teolog Blagoje Pantelić, koji je još u avgustu saslušan pred crkvenim sudom SPC, objavio je na društvenim mrežama da su crkvene vlasti više od pet meseci radile na optužnici protiv njega, a da je njemu sada dat rok od samo 14 dana da na nju odgovori… »
Vesti dana »
Profesor Lukić: NIS-u će presuditi OFAK, država je učinila sve što je do nje! Evo šta bi doneo kraj rada rafinerije
Kurir pre 1 satjoš 40 povezanih
UNS: Nedopustivi napadi, ometanje i zastrašivanje izveštača tokom izbora u Negotinu
Danas pre 43 minutajoš 11 povezanih
Devojka koja je pobedila Vučića na biračkom mestu Sanković: “Ovo je bila proba, da vidi koliko mu batinaša treba za celu Srbiju”
Nova pre 37 minutajoš 52 povezane
„Sugrađani, ne ostavljajte nas na milost i nemilost režimu“ – poručio srednjoškolac na protestu u Nišu
Južne vesti pre 1 satjoš 28 povezanih
Objavljeni preliminarni rezultati u Mionici i Negotinu, poništeno glasanje na jednom biračkom mestu u Sečnju
RTS pre 3 satajoš 29 povezanih