Povezane vesti
Kada snaga sportskog duha pomeri granice: Srpski paraatletičar Aleksandar Radišić svetski šampion u bacanju čunja
Užice oglasna tabla pre 9 sati
Čajetina – Pre povrede, koju je zadobio 2005. godine, Aleksandar Radišić je bio uspešan sportista – fudbaler i skijaš. A nakon povrede, postao je trener deci plivačkog kluba Čigota. Sport ga je održao, a izbor da se opredeli za stoni-tenis, odveo ga je… »
Kada snaga sportskog duha pomeri granice: Srpski paraatletičar Aleksandar Radišić svetski šampion u bacanju čunja
Glas Zapadne Srbije pre 9 sati
Sport ga je održao, a izbor da se opredeli za stoni-tenis, odveo ga je na neko vreme u Novi Sad, sedište tog paraolimpijskog sporta u Srbiji. Foto: GZS „ Ja sam se povredio 2005.godine skokom u vodu, u Igalu kada sam slomio vratne pršljenove . Polomio… »
Vesti dana »
„Kada prestane da radi Rafinerija nafte u Pančevu do 4.000 ljudi ostaje bez posla, a u NIS-u 12.000“: Poslanici o problemima u vezi sa NIS-om
Nova pre 1 satjoš 43 povezane
NUNS: Policija i dalje štiti napadače, a legitimiše novinare – hitno istražiti napade na novinare u Negotinu
In medija pre 4 satijoš 16 povezanih
VJT o sednici skupštinskog Odbora: Do sada najteži oblik neprimerenog uticaja na Tužilaštvo
Beta pre 1 satjoš 28 povezanih
Okupljanje u Novom Sadu povodom 13 meseci od pada nadstrešnice: Građani i studenti napravili srce od sveća i broj 16 FOTO
Nova pre 6 minutajoš 41 povezana
Deset meseci pregovora o Naftnoj industriji Srbije: Još bez konačnog rešenja
Slobodna Evropa pre 3 satajoš 29 povezanih