Povezane vesti
Počela prijava učenika osmog razreda za treći test na završnom ispitu
Ist media pre 23 dana
Učenici osmog razreda osnovnih škola imaju mogućnost da se od danas, 1. decembra do utorka 30. decembra izjasne elektronskim putem preko portala Moja srednja škola ili pisanim putem u školi koji će predmet od pet ponuđenih: biologija, geografija… »
Osmaci od danas prijavljuju koji će predmet raditi na trećem testu završnog ispita
Pressek pre 23 dana
Učenici osmog razred od ponedeljka, 1. decembra, mogu da prijave jedan od pet ponuđenih predmeta koji će polagati na trećem testu u okviru završnog ispita. Prijave traju do 30. decembra u školama ili preko portala Moja srednja škola. Pomoćnik ministra… »
Osmaci od danas prijavljuju koji predmet žele da polažu na završnom ispitu
Moj Novi Sad pre 23 dana
Učenici osmog razred od danas, 1. decembra, mogu da prijave jedan od pet ponuđenih predmeta koji će polagati na trećem testu u okviru završnog ispita. Prijave traju do 30. decembra, a vrše se u školama ili putem portala Moja srednja škola. Pomoćnik… »
Vesti dana »
Vučić: Razgovori sa EU o REM bili ponižavajući, Srbija pristajala na gluposti
Cenzolovka pre 1 satjoš 33 povezane
Sneg okovao Hrvatsku, automobili zaglavljeni u smetovima: Sprema se bura i na Jadranu FOTO
B92 pre 17 minutajoš 51 povezana
uživo RAT U UKRAJINI Zelenski: Glavna bezbednosna garancija bila bi koordinisani vojni odgovor saveznika
Euronews pre 52 minutajoš 35 povezanih
Studenti u blokadi objavili gde će se sve prikupljati potpisi 28. decembra: Ukupno 89 gradova širom Srbije
Mašina pre 2 satajoš 18 povezanih