Povezane vesti
Počela prijava učenika osmog razreda za treći test na završnom ispitu
Ist media pre 5 sati
Učenici osmog razreda osnovnih škola imaju mogućnost da se od danas, 1. decembra do utorka 30. decembra izjasne elektronskim putem preko portala Moja srednja škola ili pisanim putem u školi koji će predmet od pet ponuđenih: biologija, geografija… »
Osmaci od danas prijavljuju koji će predmet raditi na trećem testu završnog ispita
Pressek pre 5 sati
Učenici osmog razred od ponedeljka, 1. decembra, mogu da prijave jedan od pet ponuđenih predmeta koji će polagati na trećem testu u okviru završnog ispita. Prijave traju do 30. decembra u školama ili preko portala Moja srednja škola. Pomoćnik ministra… »
Osmaci od danas prijavljuju koji predmet žele da polažu na završnom ispitu
Moj Novi Sad pre 8 sati
Učenici osmog razred od danas, 1. decembra, mogu da prijave jedan od pet ponuđenih predmeta koji će polagati na trećem testu u okviru završnog ispita. Prijave traju do 30. decembra, a vrše se u školama ili putem portala Moja srednja škola. Pomoćnik… »
Vesti dana »
Rezerve počinju ozbiljno da se troše, odluka SAD sve menja: Naš ekonomista uputio dramatično upozorenje
Mondo pre 4 satijoš 40 povezanih
Protestom ispred Osnovnog suda u Nišu građani i studenti obeležili 13 meseci od pada nadstrešnice
Beta pre 3 satajoš 35 povezanih
Lokalni izbori u Mionici, Negotinu i Sečnju: Pobeda SNS u sva tri mesta, zabeleženi i incidenti
BBC News pre 46 minutajoš 65 povezanih