Povezane vesti
"Prišla sam i rekla mu da sam ja njegova mama" Pevačica maloletna rodila sina pa ga ostavila ocu - potresni prvi susret
Kurir 01.12.2025
Tina Ivanović rodila je sina dok je bila maloletna, a potom, zbog nesuglasica u porodici, odlučila je da napusti porodični dom. Nekada je živela u Svilajncu sa tadašnjim suprugom i sinom Danijelom, kojeg su dobili dok je bila maloletna. Ipak, Tina je… »
Pevačica kao maloletna dobila sina, pa ga ostavila, a on danas radi kao moler: "Mama uvek da nešto ispod ruke"
Telegraf 01.12.2025
Tina Ivanović rodila je sina kao maloletna, a onda je zbog neslaganja u porodičnoj kući, ostavila porodicu. Tina Ivanović je nekada živela u Svilajncu sa tadašnjim suprugom i sinom Danijelom kojeg su dobili dok je pevačica bila maloletna. Međutim, Tina… »
Vesti dana »
Danas vanredna sednica Vlade: Obratiće se premijer Macut i predložiti raspuštanje Skupštine
Dnevnik pre 2 satajoš 38 povezanih
Tragedija kakva se ne pamti: Poznat identitet nastradalih motociklista kod Ljiga, mlađa žena teško povređena
RINA pre 1 satjoš 36 povezanih
Više od pola miliona građana se do sada prijavilo za naknadu od 6.000 dinara
RTV pre 19 minutajoš 94 povezane
Izaslanici SAD Zelenskom predstavili ažurirane verzije ranijih mirovnih predloga
RTV pre 1 satjoš 34 povezane