Povezane vesti
"Prišla sam i rekla mu da sam ja njegova mama" Pevačica maloletna rodila sina pa ga ostavila ocu - potresni prvi susret
Kurir pre 3 sata
Tina Ivanović rodila je sina dok je bila maloletna, a potom, zbog nesuglasica u porodici, odlučila je da napusti porodični dom. Nekada je živela u Svilajncu sa tadašnjim suprugom i sinom Danijelom, kojeg su dobili dok je bila maloletna. Ipak, Tina je… »
Pevačica kao maloletna dobila sina, pa ga ostavila, a on danas radi kao moler: "Mama uvek da nešto ispod ruke"
Telegraf pre 4 sati
Tina Ivanović rodila je sina kao maloletna, a onda je zbog neslaganja u porodičnoj kući, ostavila porodicu. Tina Ivanović je nekada živela u Svilajncu sa tadašnjim suprugom i sinom Danijelom kojeg su dobili dok je pevačica bila maloletna. Međutim, Tina… »
Vesti dana »
Rafinerija u Pančevu sutra zaustavlja proizvodnju: Srbija pred najvećim energetskim testom! Rafinerija u Pančevu
Volim Zrenjanin pre 3 satajoš 40 povezanih
NUNS: MUP obesmislio Sporazum za unapređenje bezbednosti novinara
Danas pre 33 minutajoš 16 povezanih
EU očekuje 'brzu i transparentnu' istragu o incidentima na lokalnim izborima u Srbiji
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 55 povezanih
Protestom ispred Osnovnog suda u Nišu građani i studenti obeležili 13 meseci od pada nadstrešnice
Radio sto plus pre 58 minutajoš 33 povezane
Evropske demokrate: SNS se održava na vlasti kroz nasilje i manipulaciju biračima
Radio 021 pre 53 minutajoš 25 povezanih